Lagere WOZ waarde zorgt voor lagere kosten - Uw Remax Makelaar Leiden helpt u verder.

De gemeente taxeert ieder jaar uw woning. Deze taxatie zorgt ervoor dat uw WOZ waarde wordt vastgesteld. De WOZ waarde bepaalt de hoogte van enkele belastingen en gemeentelijke heffingen. Uw REMAX Makelaar Leiden is deskundig en helpt u met het bepalen van de werkelijke waarde van uw huis.

Alle REMAX Makelaars Leiden helpen en ondersteunen u op individuele en persoonlijke wijze. Samen met u bewandelen we de weg die u leidt naar lagere kosten. Wij bepalen de werkelijke waarde van uw huis en dienen samen met uw een deskundig bezwaar in.

Wij zjjn in staat om samen met u de waarde van uw huis te bepalen. REMAX Makelaardij voorziet u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling.

Wij zijn te allen tijde op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de huizenmarkt. De huidige huizenmarkt staat bol van de dynamiek en er zijn elke dag wel nieuwe ontwikkelingen. Alle makelaar van REMAX Leiden Makelaars beschikken over een schat aan ervaring op de regionale markt. Wij zijn de juiste keuze voor u. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat is WOZ waarde?
 • De marktwaarde van uw huis.
 • Wat is uw huis waard?
 • Is een REMAX Makelaar Leiden ook officieel erkend?
 • Veelgestelde vragen
 • Contact

Wat is WOZ waarde?

De WOZ waarde staat voor wet Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde is de waarde van uw woning, zoals de gemeente dat heeft vastgesteld. Jaarlijks stelt de gemeente de waarde van uw woning vast. Aan de hand van deze WOZ waarde worden er een aantal belastingen en gemeentelijke heffingen vastgesteld. Denk hierbij aan de onroerende zaakbelasting, rioolrecht, afvalstofheffing,….

De gemeente stelt uw WOZ waarde vast na een uitvoerige taxatie. U krijgt één keer per jaar formeel uw WOZ waarde opgestuurd via de post. Een veel te hoge WOZ-waarde van uw woning zorgt voor hogere belasting en torenhoge heffingen. Het werkt door in de volgende belastingen:

 • Onroerende Zaak Belasting (OZB)
 • Het eigenwoningforfait – Het bezit van uw eigen woning wordt door de fiscus gezien als bron van inkomsten.
 • Afvalstoffenheffing
 • Rioolheffing
 • Watersysteemheffing van uw Waterschap of Hoogheemraadschap
 • Erf- of schenkbelasting

Samen met u bepalen wij de waarde van uw woning. Bij REMAX Makelaardij voorzien wij u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling.

Uw REMAX Makelaar Leiden helpt u verder met alles op het gebied van de WOZ waarde van uw woning. Onze makelaars zijn ervaren, professioneel en beschikken over up-to-date kennis. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70.

De marktwaarde van een huis

Hoeveel is uw huis waard? Of heeft u juist een huis op het oog en bent u benieuwd of de vraagprijs realistisch is? Samen met u kijken wij alle facetten die de waarde van uw woning, of de woningen die u interessant vindt, beïnvloed. Er zijn twee situaties mogelijk:

   1. U heeft de nieuwe WOZ waarde woning ontvangen
    Uw nieuwe WOZ waarde woning is te hoog en dit heeft gevolgen voor enkele belastingen en heffingen. Het is ook mogelijk dat de WOZ waarde appartement of WOZ waarde pand te hoog is vastgesteld. U bent in staat een bezwaar in te dienen. Doe dit samen met uw ervaren REMAX Makelaar Leiden. Wij zijn bekend met alle regels en richtlijnen. Het bespaart u een hoop werk en u bent verzekerd van een deskundige afhandeling.
   2. U heeft interesse in een woning en u controleert of de WOZ waarde woning correct is.        Er zijn enorm veel facetten die invloed hebben op de waarde van een huis, appartement of winkelpand. Dingen als achterstallig onderhoud, de omgeving, de wijk, de faciliteiten in de buurt,… Het is van allemaal van invloed op de waarde van uw huis. Maar ook het bestemmingsplan is wel degelijk van invloed op de WOZ waarde van woning.

Het is dikwijls erg lastig om informatie te vinden over de waarde van een woning. Vaak wordt er gekeken naar het Kadaster of erg op het internet. Zeker weten wat de waarde van een woning is? Neem dan contact op met REMAX Makelaar Leiden en vraag naar een ervaren taxateur. U wordt snel en vakkundig geholpen.

Bij REMAX Makelaardij voorzien wij u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling.
Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70.

Wat is uw huis waard?

Heeft u behoefte aan een exacte waardebepaling van de marktwaarde van een woning of ander pand? Wij voorzien u van een nauwkeurige taxatie WOZ waarde appartement, WOZ waarde huis kopen, WOZ waarde huurhuis.

Of heeft u juist behoefte om uw eigen woning te laten taxeren, zodat u dit gebruikt tijdens de onderhandelingen? De specialisten van REMAX Makelaar Leiden staan klaar voor u. Het zijn vakkundige, betrouwbare mensen met veel kennis en ervaring. REMAX Makelaar Leiden beschikt over taxateurs met een groot specialistisch netwerk. De ondersteuning en hulp van onze taxateurs brengen u verder!

Wij zijn in staat de waarde van uw huis, of het huis dat u op het oog heeft, om dat samen met u te bepalen. REMAX Makelaardij voorziet u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling. Dit is geheel vrijblijvend.

U krijgt bij ons een advies op maat. Wij begrijpen als geen ander dat elke situatie uniek is, en dat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft. De ervaren taxateurs zijn in ieder situatie neutraal en kijken vanuit een geheel neutraal perspectief naar uw situatie.

Ontdek hier of u ook in aanmerking komt voor een gratis waardebepaling. Neem contact op met uw REMAX Makelaarsorganisatie.

Keurmerken van REMAX

Het is voor u van belang dat u weet dat u met een zeer betrouwbare partner in zee gaat. Wij zijn in staat dit aan te tonen doordat wij erkend zijn door de NHG. Dit staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Met de Nationale Hypotheek Garantie bent u verzekerd van een uiterst verantwoorde en ook betaalbare hypotheek. Wij zorgen er samen met u voor dat uw financiële risico’s beperkt worden tot het minimale.

Naast de Nationale Hypotheek Garantie beschikken wij over het keurmerk NNWI. Dit staat voor Nederlands Woning Waarde instituut. Dit is het landelijke keurmerk voor al uw woningtaxaties. Het NWWI keurt alle taxatierapporten die wij inleveren en bewaken streng de door hun opgestelde richtlijnen.

Wij werken te allen tijde met ervaren makelaars en professionele taxateurs. Wij bieden u de hoogste kwaliteit en voorzien u van een betrouwbare taxatie.
Meer informatie ontvangen of voert u graag een persoonlijk gesprek met een medewerker van REMAX? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat is een WOZ waardebepaling?
Een huis kopen WOZ waarde is belangrijk voor u. De afkorting WOZ staat voor wet Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde is de waarde van uw woning. De gemeente stelt dit vast. Dit komt jaarlijks terug en ieder jaar ontvangt u een bericht met daarin uw huis WOZ waarde.  zoals de gemeente dat heeft vastgesteld. Jaarlijks stelt de gemeente de waarde van uw woning vast.

Wat is het tarief voor een waardebepaling bij jullie?
Wij voorzien u bij REMAX Makelaardij van een gratis en geheel onafhankelijke waardebepaling. De WOZ waarde huizen heeft gevolgen voor uw kosten. Het werkt namelijk door in uw tarief voor een aantal belastingen en gemeentelijke heffingen.

Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70.

Beschikken jullie ook over keurmerken?
Jazeker, wij zijn erkend door de Nationale Hypotheek Garantie en het Nederlands Woning Waarde instituut. Hier zijn we trots op!

Ik heb gezocht op de zoekwoorden ‘WOZ waarde huurwoning’ en ‘WOZ waarde rijksmonument’ en kwam bij jullie uit. Wat is jullie specialiteit?
We worden regelmatig gevonden op de zoekwoorden WOZ waarde huurwoning en WOZ waarde rijksmonument. Wij zijn uw specialist op het gebied van aankoop, aanhuur, verkoop, verhuur, taxatie en hypotheken. Onze deur staat altijd voor u open!

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl