Woningen Leiden - REMAX geeft u optimale service tegen een minimaal tarief.

Bent u op zoek naar een makelaar die u een compleet aanbod van woningen Leiden laat zien? Een betrouwbare makelaar die de regio Leiden kent, en u van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte stelt? Dan zoekt u REMAX Makelaar Leiden. Aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken, allerlei specialiteiten onder één dak.

Een groot aantal woningen Leiden zien er fantastisch uit op het plaatje, maar is het ook daadwerkelijk zo goed? Op geheel persoonlijke wijze lopen wij met u de woning door en kijken we onder meer ook naar de bouwkundige staat. Het is voor ons van belang dat u een woning Leiden koopt die in perfecte staat is!

Een woning Leiden is een lastig proces vanwege het grote aanbod huizen, diverse regels, het papierwerk en de financiën. Wij adviseren en ondersteunen gedurende dit traject. Samen met u bewandelen wij de wegen die leiden naar de aankoop van uw droomwoning.

Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

Hieronder vindt u antwoord op al uw vragen:

  • Wat doen we bij REMAX?
  • Wat zijn de unieke voordelen van REMAX?
  • Wat zijn de voordelige tarieven bij REMAX?
  • Wat als we REMAX vergelijken met een andere makelaar
  • Over welke keurmerken beschikt REMAX?
  • Veelgestelde vragen
  • Contactgegevens

Dit is wat we doen bij REMAX Makelaar Leiden.

Verkoop, aankoop, aanbod huizen, verhuur, aanhuur, hypotheekadvies of taxatie. Dat zijn de specialistische takken van REMAX Makelaardij Leiden. Uw eigen betrouwbare makelaar met kennis van zaken. Wij voorzien u van optimale service tegen zeer voordelige tarieven. Van begin tot eind, van start tot finish, van huis tot thuis.

Verkoop
Wij bewaken continu uw belangen. Ons huisaanbod Leiden wisselt tussen ruime villa’s en knusse grachtenpanden. Wij gaan direct voor u aan de slag en gaan direct voor u op zoek naar potentiële kopers. Wanneer wij het traject starten organiseren wij direct een KOM & KIJK. Dit is een soort van open panden dag. Dit trekt enorm veel bezoekers. Dit promoten we via een grote verscheidenheid aan communicatiemiddelen. Tevens plaatsen wij u bij het huisaanbod Leiden op websites als Funda, Jaap en REMAX.

Aankoop
Samen met uw makelaar bekijkt u huizen in Leiden. Gedurende het proces wordt u bijgestaan door een betrouwbare en ervaren makelaar. De huizen in Leiden zijn dikwijls erg fraai. Toch kijkt de makelaar graag nog even naar de bouwkundige staat. Met de kennis van uw makelaar bent u verzekerd van een woning die bouwkundig en technisch in een goede staat verkeert.

Verhuur
Bent u voornemens om uw bedrijfspand of woning te verhuren? Wij helpen onder meer velen particulieren en bedrijven. Het is voor ons mogelijk om een groot aantal potentiële huurders te bereiken. Wij beschikken over een groot netwerk en schakelen snel. Wij beantwoorden al uw vragen en zorgen snel en vakkundig voor een huurder.

Aanhuur
Bent u zoekende naar huur huizen Leiden? Wij beschikken over een groots huur woning aanbod Leiden. Daar zitten woonhuizen tussen en ook locaties voor bedrijven. Wij gaan direct voor u op zoek. Nadat u in het grote woning aanbod Leiden een geschikte woning heeft gevonden, gaan we voor u aan de slag. Wij verzorgen uw ideale huurwoning tegen een zeer voordelig tarief.

Hypotheekadvies
Heeft u uw droom woning in Leiden gevonden? Of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor u in de huidige markt? REMAX Makelaar Leiden bekijkt samen met u de opties en uw mogelijkheden. Samen met u kijkt uw hypotheekadviseur naar de meest voordelige optie, zodat u verstandig begint met op een woning bieden.

Taxatie
Bent u nieuwsgierig naar wat uw woning in Leiden waard is? Of heeft u juist behoefte om dit te gebruiken tijdens de onderhandeling? Een taxatie dient uitgevoerd te worden door een specialist van REMAX Makelaardij Leiden. Verstandig op een woning bieden? Wij regelen het voor u.

Neem gerust een keer contact op om uw mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons op 071 516 23 70.

Wat zijn de unieke voordelen van REMAX?

Wij bieden u veel unieke voordelen. In de huidige huizenmarkt is er veel concurrentie gaande in het woningaanbod Leiden. Hierdoor moeten wij ons onderscheiden. Dit doen we door u de volgende voordelen aan te bieden:

No cure, no pay:

De letterlijke betekenis van deze woorden is ‘Geen oplossing, niet betalen’. Bij REMAX Makelaardij Leiden komen er geen torenhoge abonnementskosten of vaste kosten om de hoek kijken. U weet vooraf altijd wat het tarief is in uw specifieke situatie.

Korte lijnen:

Snel schakelen en efficiënt werken, daar houden wij van. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk, een groots woningaanbod Leiden en schakelen snel met u en alle andere betrokken partijen.

Lokale specialist:

Wij zijn uw lokale specialist en weten alles af van de woningen in Leiden. Hierdoor zijn wij in staat uw vragen te beantwoorden. Denk hierbij aan vragen als:
Is de vuilnisverwerking goed geregeld in deze wijk?
Heb je voor het parkeren een parkeervergunning nodig in deze wijk?

Up-to-date:

Wij vinden het van belang dat de makelaars van REMAX precies weten wat er gaande is op de huidige huizenmarkt. Om die reden worden alle makelaars periodiek bijschoold en getraind op speciale conferenties. De makelaars worden telkens continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen.

Ervaren makelaars:

Alles omtrent woningen in Leiden wordt geregeld door professionele, ervaren en betrouwbare makelaars. Uw zaken worden niet behartigd door een stagiair of uitzendkracht. Wij voorzien u van een professionele makelaar. Met een ervaren makelaar ontvangt u het laagste tarief voor uw woning en koopt u het goedkoopste huis.

Alles onder één dak:

Een huis in Leiden (ver)kopen of (ver)huren is iets wat een specialist optimaal doet voor u. Wij beheersen alle takken van sport op het gebied van makelaardij. Denk hierbij aan: aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken.

Alles weten over een huis in Leiden? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder. Bekijk hier onze contactgegevens.

Wat zijn de voordelige tarieven bij REMAX?

Het is heel eenvoudig en voordelig. Bij REMAX Makelaardij Leiden hanteren wij een zogeheten resultaatafhankelijke beloning. Wij werken namelijk met het no pay no cure principe. Wanneer wij u geen oplossing bieden, dan bent u ons ook geen vergoeding verschuldigd. Geen torenhoge kosten, maar een laag tarief tegen maximaal resultaat.

Vanwege het simpele feit dat we een resultaatafhankelijke beloning hanteren, zijn wij erg toegankelijk voor u. Dit is het belangrijke voordeel voor u. U komt nooit en te nimmer achteraf voor onverwachte kosten te staan. Voordat wij samen met u het traject starten weet u te allen tijde wat uw tarief is. Op deze overzichtelijke manier verkleinen uw financiële risico en heeft u gemoedsrust.

De enige mogelijke kosten die u heeft is vanwege het tarief dat wij hanteren voor het maken van reclame. Hier hanteren wij een zeer laag tarief. Uiteraard gaat dit ook in overleg met u. Wanneer er in uw situatie gebruikt gemaakt dient te worden van onder meer advertenties en speciale flyers, wordt daar een minimaal tarief voor berekend. U bent continu op de hoogte van de stappen die ondernomen worden.

Bent u benieuwd naar uw tarief bij REMAX Makelaar Leiden? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. U bereikt ons op 071 516 23 70.

Ter vergelijking

REMAX Makelaardij Leiden is al meer dan 40 jaar een erkende speler op de internationale huizenmarkt. Wij zijn bekend met het fenomeen ‘concurrentie’. Sterker nog, daar zijn we blij mee, omdat het ons scherp houdt. Zowel onze arbeidsinstelling als onze tarieven. Om u overzichtelijk laten zien waarin wij ons onderscheiden van onze spelers op de huizenmarkt, hebben wij een schema gemaakt.

 

Tarieven In huis? Contactmomenten
REMAX Makelaar Leiden No cure, no pay. Alles. Verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, taxatie en hypotheken. Zeer frequent. De makelaars zijn lokale specialisten en ervaren. Zij houden u altijd op de hoogte.
Bedrijf X Dikwijls hoge kosten, zonder een garantie van verkoop. Er worden dikwijls een extern iemand ingehuurd. Dit zorgt voor een hoger tarief. Minder frequent. U wordt regelmatig met stagiaires en uitzendkrachten opgezadeld.

 

Heeft u aan behoefte aan meer informatie of wilt een gesprek met een REMAX Makelaar aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u verder!

 

Keurmerken van REMAX

Wij snappen het volledig dat het voor u belangrijk is om te weten dat u te maken heeft met een betrouwbare makelaar. Helaas zijn er tegenwoordig ook minder betrouwbare makelaars actief. Wij tonen aan dat we erkend zijn door twee zeer belangrijke spelers, namelijk de NHG en NWWI.

  • Met de NHG bent u verzekerd van een betaalde en 100% verantwoorde hypotheek. Op deze manier zorgt u ervoor dat u uw financiële risico’s beperkt tot het minimale.
  • Het NWWI is namelijk het keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurt onze taxatierapporten van woningen en houden de richtlijnen streng in de gaten.

Wij werken alleen met ervaren makelaars en bieden u de hoogste kwaliteit. Een huis Leiden kopen is iets waar u goed over na moeten denken en die om perfecte begeleiding vraagt.

Meer informatie ontvangen over huis Leiden kopen of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek met een gemotiveerde medewerker van REMAX? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag weten wat mijn huis waard is?
Dat begrijpen wij heel goed. Het is een aangenaam gevoel om te ervaren wat uw positie is tussen al het huizen aanbod. Maak daarom een afspraak met REMAX Makelaardij Leiden. Wij voorzien u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling.

Staan jullie woningen en panden op Funda?
Ja, absoluut. Websites en online campagnes zien wij als een enorm sterk communicatiemiddel. Zo onderscheiden wij ons in al het huizen aanbod. Met name in het huis aanbod Leiden is de concurrentie enorm. Ook foto’s zijn enorm belangrijk. De foto’s die wij maken voor uw woning zijn gemaakt door een professionele fotograaf.

Ik zocht op internet op de term ‘huis aanbod Leiden’ en kwam op jullie website uit? Klopt dat?
Ja, dat klopt. Dat is namelijk precies wat we doen. Aankoop, Aanhuur, Verkoop, Verhuur, Taxatie en Hypotheken. Op alle vlakken hebben wij specialisten in huis. Kom gerust een keer langs. Onze deur staat altijd voor u open. Onze medewerkers staan u graag te woord. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl