REMAX Makelaar Leiden: maakt uw woondromen werkelijkheid

Bent u op zoek naar een REMAX Makelaar Leiden die altijd op de hoogte is van alle ontwikkelingen op de huizenmarkt? Een makelaar Leiden die lokaal gevestigd is en u daardoor van alle informatie voorziet? Van aankoop tot verkoop, van taxatie tot hypotheken. REMAX Makelaar Leiden is een alleskunner op de huizenmarkt.

Een huis kopen of huren is een lastig proces vanwege alle regelgeving, het papierwerk en de financiën die rond moeten komen. Uw REMAX Makelaar Leiden helpt en ondersteunt u op persoonlijke wijze. Samen met u bewandelen wij de wegen die leiden naar de aankoop of aanhuur van een huis.

Uw REMAX Makelaar Leiden is bekend met alle facetten van de huizenmarkt. Mede dankzij onze keurmerken, ervaring op de regionale markt en korte lijnen met uw makelaar, zijn wij de juiste keuze voor u. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

Wat doet REMAX Makelaar Leiden?

REMAX Makelaars Leiden voorziet u van ondersteuning en advies gedurende het gehele traject van verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, hypotheekadvies of taxatie. Een ervaren en betrouwbare makelaar is van essentieel belang tijdens dit proces. Uw REMAX Makelaar Leiden begeleidt uw proces met grootse service tegen voordelige tarieven. Van begin tot eind, van A tot Z, van huis tot thuis.

Verkoop
REMAX Makelaars Leiden zorgen ervoor dat uw belang voorop staat. Uw makelaar gaat direct aan de slag en versnelt de verkoop van uw huis door vrijwel direct een KOM & KIJK te organiseren. Dit wordt gepromoot middels de vele communicatiemiddelen die uw makelaar tot zijn of haar beschikking heeft. Tevens wordt uw woning geplaatst op de website van onder meer Funda, Jaap en uiteraard REMAX. Voor, tijdens en na het verkoopproces is uw lokale verkoopmakelaar betrokken bij het verkoopproces.

Ontdek hier waarom wij de makelaar in Leiden zijn die uw huis verkopen.

Aankoop
Uw Makelaar Leiden ondersteunt en adviseert u tijdens het proces van de aankoop van een woning. U bekijkt samen met uw makelaar alle opties. De aankoopmakelaar Leiden begeleidt u en schat de bouwkundige staat perfect in. Hoe is het onderhoud van de woning? Is de vraagprijs realistisch? Waar moet u op letten tijdens een bezichtiging? Allemaal dingen die u samen met uw aankoopmakelaar Leiden bekijkt.

Ontdek hier waarom wij de makelaar in Leiden zijn die uw huis aankopen.

Verhuur
Wij helpen particulieren en bedrijven met het verhuren van hun bedrijfspand of woning. Wij hebben een groot netwerk van makelaars en zijn zo in staat om veel potentiële huurders te bereiken. Tevens liggen onze huurhuizen vaak perfect in de markt bij expats. Het verhuren van een huis vraagt om expertise. Wij bieden u deze expertise en zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoorden worden.

Ontdek hier waarom wij de makelaar in Leiden zijn die uw huis verhuren.

Aanhuur
Bent u op zoek naar een huurhuis? Of zoekt u een locatie voor uw bedrijf? Wij gaan voor u op zoek. Na het vinden van een geschikte locatie nemen wij ook het onderhandelen voor onze rekening. Wij verzorgen voor u het meest geschikte pand om te huren, tegen de meest voordelige tarieven.

Ontdek hier waarom wij de makelaar in Leiden zijn die uw huis aanhuren.

Hypotheekadvies
Heeft u het huis gevonden waar u altijd al van droomde? Of bent u juist benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn op de huidige markt? Ons makelaarskantoor Leiden werkt samen met erkende hypotheekadviseurs die u precies laten zien wat uw mogelijkheden zijn. Vervolgens kiest u de meest voordelige en gunstige hypotheek uit en bent u een stap dichter bij uw ideale huis!

Ontdek hier waarom wij de makelaar in Leiden zijn die u van hypotheekadvies voorzien.

Taxatie
Bent u benieuwd naar de juiste marktwaarde van uw huis? Of heeft u behoefte aan een taxatie omdat u dit gebruikt tijdens uw onderhandelingen? Een taxatie dient uitgevoerd te worden door een specialist. Iemand met veel kennis, ervaring en een betrouwbaar persoon. Ons makelaarskantoor Leiden heeft een groot netwerk waarin wij gebruik maken van allerlei specialismen. Onze taxaties brengen u verder!

Ontdek hier waarom wij de makelaar in Leiden zijn die uw huis taxeren.

Neem gerust een keer contact op om uw mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 071 516 23 70.

.

Wat zijn de voordelen van REMAX Makelaar Leiden?

REMAX Makelaar Leiden biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn we bij REMAX Makelaars Leiden toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u een aantal voordelen die uniek zijn. Enkele voorbeeld hiervan zijn:

> No cure, no pay: Dit betekent letterlijk ‘Geen oplossing, niet betalen’. U heeft bij ons geen abonnement of maandelijkse kosten. Op het moment dat bijvoorbeeld de verkoop van uw huis niet doorgaat, krijgt u geen rekening hiervan. Het enige waar wij een tarief voor hanteren zijn de reclamekosten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

> Korte lijnen: We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons wereldwijde netwerk, zijn we in staat snel te schakelen met u en andere betrokken partijen.

> Lokale specialist: Wij zijn uw lokale specialist. Hierdoor ontvangt u antwoorden op vraagstukken als:

 • Hoe zit het met ophalen van het vuilnis in dit gedeelte van de stad?
 • Heb je in dit gebied een parkeervergunning nodig?
 • Heb je een vergunning nodig op het moment dat je iets wil verbouwen in het huis?

Allemaal vragen waar makelaars antwoorden op hebben. Wij zijn van alles op de hoogte dat er gebeurt in- en rondom Leiden. Met deze informatie helpen wij u en voorzien wij van passend advies.

> Wereldwijd netwerk: Wij beschikken als REMAX makelaar over een wereldwijd netwerk. Dit is enorm handig voor expats. Zoekt u huurder voor een langere tijd? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk en spreken we diverse organisaties aan die werken voor expats.

> Promotiemiddelen: Een verscheidenheid aan promotiemiddelen staan tot de beschikking van de makelaar. Hiermee zorgt uw makelaar voor optimale promotie van uw woning. Zo is de mogelijkheid er om gebruik te maken van flyers, folders, huis-aan-huis kranten en nieuwsbrieven.

> Up-to-date: De makelaars worden telkens continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt. Uw REMAX makelaar ontgaat niets!

> Keurmerken en certificaten: REMAX Makelaardij Leiden is erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en  het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). U bent in goede handen bij uw REMAX makelaar in Leiden.

> Ervaren makelaars: U heeft altijd contact met een makelaar. Van het begin tot het eind is het de makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

> Alles onder één dak: Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. In het grootste makelaarskantoor Leiden hebben wij specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken.

> Altijd bereikbaar: Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Doordat wij heel lokaal te werk gaan, weet u precies wie u makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Het is mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden.

Meer weten over waarom u de juiste keuze voor u zijn? Neem dan gerust contact op met ons REMAX Makelaarskantoor Leiden. Bekijk hier onze contactgegevens.

 

Wat zijn de tarieven bij REMAX?

Als makelaar hanteren wij een resultaatafhankelijke beloning. Bij ons REMAX Makelaarskantoor Leiden hanteren wij het no cure no pay principe. Op het moment dat wij geen oplossing voor u vinden, dan bent u ons geen vergoeding verschuldigd. Wanneer wij uw huis niet verkocht of verhuurd krijgen, ontvangt u geen rekening hiervan.

Het belangrijke voordeel voor u is dat wij hierdoor erg laagdrempelig zijn. U bent toch niet op zoek naar een makelaar die torenhoge kosten rekent en uw huis niet verkoopt? Dan bent bij REMAX makelaardij aan het juiste adres. Wij verkleinen uw financiële risico en zorgen voor een maximaal resultaat.

Reclamekosten als bijvoorbeeld advertenties of speciale flyers, hanteren wij wel een zeer laag tarief voor. Dit alles gaat altijd in overleg met u. Op deze manier komt u nooit achteraf voor een onaangename verrassing te staan. Wij spelen open kaart met u, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van wat er gebeurd.

Heeft u vragen over de tarieven van REMAX Leiden makelaardij, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. U bereikt ons op 071 516 23 70

Een huis kopen in 7 stappen

Uw REMAX Aankoopmakelaar Leiden verdient zichzelf altijd terug. Wij zijn emotioneel minder betrokken bij de aankoop van uw droomhuis. Hierdoor zijn wij in staat om beter te bieden en beter te onderhandelen. Ook wordt er bouwkundig naar het huis gekeken. Is het uw geld waard? Kloppen alle afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk?

Hoe gaat de aankoop van een huis in zijn werk bij de REMAX Aankoopmakelaar Leiden?

Bepaal uw woonwensen

 • Hoeveel (slaap)kamers willen we?
 • Wat is de afstand tot mijn werk?
 • In welke wijk willen we wonen?

Bepaal uw financiële mogelijkheden

 • Wat is de gewenste hypotheekvorm?
 • Hoe zit het met de rentes op dit moment?
 • Heeft u op het moment nog andere financiële verplichtingen?

Ga op zoek naar uw droomhuis

 • REMAX Makelaarskantoor Leiden brengt u op de hoogte van het actuele aanbod.
 • REMAX Makelaarskantoor Leiden regelt afspraken voor bezichtigingen.
 • REMAX Makelaarskantoor Leiden gaat met u mee naar bezichtigingen.

Breng een bod uit met voorwaarden

 • Uw Aankoopmakelaar Leiden let voor u op de hoogte van het bod.
 • Uw Aankoopmakelaar Leiden let voor u op de overdrachtsdatum.
 • Uw Aankoopmakelaar Leiden let voor u op de overige voorwaarden.

Het proces van een koopovereenkomst

 • Hoe zit het met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?
 • Is het verstandig om een samenlevingscontract te tekenen?
 • Komt u in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie?

Hypotheek afsluiten

 • Welke hypotheek is het voordeligst?
 • Hoe zit het met uw overlijdensverzekering?
 • Hoeveel jaar leggen we de hypotheek vast?

De overdracht

 • Welke notaris kiezen we uit?
 • Welke notaris is het voordeligst?

Gefeliciteerd! U bent de trotse eigenaar van een nieuwe woning.

Wij bieden u een overzichtelijk traject. Heeft u vragen over het traject? Of heeft u behoefte om een keer één van onze medewerkers te spreken? Uw Aankoopmakelaar Leiden is bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl.

Een huis huren in 5 stappen

Uw REMAX Verhuurmakelaar Leiden verdient zichzelf altijd terug. Wij zijn emotioneel minder betrokken bij de aankoop van uw droomhuis. Hierdoor zijn wij in staat om beter te bieden en beter te onderhandelen. Ook wordt er bouwkundig naar het huis gekeken. Is het uw geld waard? Kloppen alle afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk?

Hoe gaat het huren van een woning in zijn werk bij de REMAX Verhuurmakelaar Leiden?

Bepaal uw woonwensen

 • Hoeveel m2 heeft uw voorkeur?
 • Is er goede parkeergelegenheid?
 • Wilt u dichtbij het centrum wonen?

Bepaal uw financiële mogelijkheden

 • Wat is uw maandelijkse budget?
 • Wat zijn uw andere vaste kosten?
 • Heeft u op dit moment nog andere financiële verplichtingen?

Ga op zoek naar uw droomhuis

 • REMAX Makelaarskantoor Leiden heeft het grootste aanbod van de regio.
 • REMAX Makelaarskantoor Leiden regelt met u een afspraak voor een bezichtiging.
 • REMAX Makelaarskantoor Leiden begeleidt u tijdens de bezichtiging.

Interesse & Huurovereenkomst

 • Maak uw Verhuurmakelaar Leiden duidelijk dat u interesse heeft.
 • Uw Verhuurmakelaar Leiden stuurt u een huurovereenkomst.
 • Lees de huurovereenkomst nog eens goed door en teken op het moment dat alles naar uw zin is.

Oplevering & verhuizing

 • Komt u in aanmerking voor een subsidie?
 • Een technisch opzichter van uw Verhuurmakelaar Leiden geeft u de sleutel.

Gefeliciteerd! U bent heeft een prachtige nieuwe huurwoning.

Het traject om een woning te huren bij uw REMAX Verhuurmakelaar Leiden is overzichtelijk. Heeft u vragen over het het traject om een huis te huren? Of heeft u behoefte om een keer één van onze medewerkers te spreken?

Uw Verhuurmakelaar Leiden is bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl.

Een huis verkopen in 7 stappen

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Doe dit in samenwerking met REMAX Leiden Makelaardij. Uw Makelaar Leiden is in staat u te behoeden voor alle valkuilen. Samen met u bepalen we een strategie waarin we het maximale uit de onderhandeling halen.

Bepalen van de vraagprijs

 • Uw REMAX Makelaar in Leiden komt bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen.
 • Er wordt gekeken naar de pluspunten van de woning, maar ook de eventuele gebreken worden besproken.

Het gebruiken van de publiciteit

 • Vanuit uw REMAX Makelaar Leiden worden er een aantal communicatiemiddelen beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan flyers, advertenties, online nieuwsbrieven en dergelijke.
 • Er worden foto’s gemaakt van uw woning. De foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf.
 • Er wordt een KOM & KIJK gepland. Op deze manier krijgt u de bezoekers over de vloer, zodat zij een betere kijk op de woning verkrijgen.
 • Uw woning is te vinden op website als Funda en Jaap.

Is uw woning verkoopklaar?

 • Zorg dat uw woning netjes verzorgd is. Zeker wanneer er bezichtigingen zijn. Op het moment dat uw woning netjes en verzorgd is, vergroot het uw kansen op huizenmarkt.
 • Samen met uw makelaar Leiden kijkt u naar wat de juiste manier is om uw huis optimaal te presenteren.

Het plannen en begeleiden van bezichtigingen

 • Er is continu overleg tussen u en uw makelaar. Uw makelaar spreekt op overzichtelijke wijze data en tijdstippen af met bezoekers. Zelf bent u niet aanwezig tijdens een bezichtiging. Uw makelaar haalt het maximale eruit voor u.

De onderhandelingen beginnen

 • Uw REMAX Makelaar Leiden weet wat uw huis minimaal opbrengt en hoe u het maximaal voor uw huis krijgt.
 • Op het moment dat er meerdere bieders zijn voor uw huis, weet uw REMAX Makelaar Leiden wat de juiste manier is om hier mee om te gaan.

Koopakte

 • Lees samen met uw makelaar de opgestelde koopakte goed door. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Schroom niet om vragen te stellen.
 • U tekent de koopakte en u heeft uw huis verkocht. De koper heeft nog 3 dagen wettelijke bedenktijd.

Notaris bezoeken

 • De getekende koopakte, kopie van het rijbewijs, identiteitsbewijs en allerlei andere belangrijke stukken gaan gekopieerd naar de notaris.
 • U loopt samen met uw REMAX Makelaar in Leiden nog een keer alle gegevens door, waarna u definitief akkoord geeft.

Van harte! U heeft u woning verkocht.

Het traject om uw woning te verkopen bij uw REMAX Verhuurmakelaar Leiden is eenvoudig en overzichtelijk. Heeft u vragen over het het traject om uw huis te verkopen? Of heeft u behoefte om een keer één van onze ervaren medewerkers aan de lijn te krijgen?

Uw Verkoopmakelaar Leiden is bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl.

 

 

Een huis verhuren in 4 stappen

Bent u van plan om uw huis te verhuren? Loop dan eens naar binnen bij REMAX Leiden Makelaardij. Wij helpen en adviseren u bij dit traject. Wij halen voor u het maximale eruit, omdat we op de hoogte zijn van alle marktontwikkelingen.

Plaats uw woning in de markt

 • Uw REMAX Makelaar in Leiden komt bij u langs om te kijken naar de kwaliteit van de woning.
 • U geeft aan wat uw eisen zijn.
 • Er wordt gekeken naar de pluspunten van de woning, maar ook de eventuele gebreken worden besproken. De haalbare huurprijs wordt vastgesteld.

Bezichtigingen

 • Er is interesse voor uw woning. De geinteresseerde partij komt langs en bekijkt de woning. Dit biedt de REMAX Makelaar in Leiden de mogelijkheid om te achterhalen of dit de juiste kandidaat is voor uw woning.
 • Uw REMAX Makelaar in Leiden brengt verslag aan u uit.

Het akkoord

 • Komen uw eisen en wensen overeen met die van de toekomstige huurder? U kijkt hier samen met uw makelaar naar.
 • Klopt de lijst van over te nemen zaken? Zijn alle betrokken partijen hiermee akkoord?

Als dit allemaal akkoord is, wordt uw woning verhuurd. Wij bieden u een helder en overzichtelijk traject. Heeft u vragen over het het traject om uw huis te verhuren? Of heeft u behoefte om een keer één van onze ervaren medewerkers te spreken?

Uw Verhuurmakelaar Leiden is bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl.

Wat is uw huis waard?

Wij zijn in staat het om dat samen met u te bepalen. REMAX Makelaardij voorziet u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling. Dit is geheel vrijblijvend. Wij komen bij u langs, lopen door uw huis en brengen u vervolgens op de hoogte van de waarde van uw huis.

Wij voorzien u van een advies op maat. Elke situatie is uniek en ieder mens heeft specifieke wensen en behoeften. Uw REMAX Makelaar is objectief en werpt een neutrale blik op uw woning. Hoe langer u in uw huis woont, hoe minder u zelf de gebreken ziet.

Een waardebepaling is geen taxatierapport. Een waardebepaling is wat nu de precies van uw woning is wanneer u het verkoopt. Een taxatierapport is een officiële waardebepaling die u nodig heeft om uw huis te verkopen.

Ontdek hier of u ook in aanmerking komt voor een gratis waardebepaling. Neem contact op met uw REMAX Makelaarsorganisatie.

Op zoek naar hypotheekadvies?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Wij bieden u een overzicht van al uw mogelijkheden op het gebied van uw hypotheek. Wat is uw maximale lening? En wat zijn uw fiscale mogelijkheden? Samen met uw makelaar in Leiden zet u alles overzichtelijk op rij. Op deze manier weet u precies waartoe u in staat bent en heeft u beter beeld van uw positie op de arbeidsmarkt.

Een adviseur van REMAX Leiden Makelaardij heeft zoveel kennis van de markt, dat uw makelaar alle informatie overzichtelijk naast elkaar legt. Hierdoor bent u in staat juiste keuzes te maken die verantwoord zijn en u een goed gevoel geven.

Bij uw REMAX Leiden Makelaardij bieden wij u alles onder één dak. Van aankoop tot verkoop, aanhuur tot verhuur. In het grootste pand van Leiden herbergen wij een groot team van specialisten. Zij staan te allen tijde voor u klaar!

Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan bij REMAX Makelaarskantoor Leiden.

Ter vergelijking

Al meer dan 40 jaar is REMAX Makelaars een grote speler op de internationale markt. Er is dan ook genoeg concurrentie voor ons. Dit houdt ons, en onze tarieven, scherp. Hier zijn we dan ook erg blij mee. Om u te laten zien waarin REMAX Makelaars zich onderscheidt, hebben wij voor u een overzichtelijk schema gemaakt. Hiermee tonen we aan dat u bij REMAX Makelaars een groot aantal voordelen ontvangt.

 

Tarieven In huis? Contactmomenten
REMAX Makelaar Leiden No cure, no pay. Alles. Van verkoop tot verhuur, van aankoop tot aanhuur. Regelmatig. Onze makelaars zijn lokale specialisten en ervaren. Zij houden u te allen tijde op de hoogte.
Bedrijf X Vaak hoge kosten, zonder een garantie van verkoop Er worden dikwijls een extern iemand ingehuurd. Dit maakt het duurder voor u. Minder frequent. U wordt met enige regelmaat met stagiaires en uitzendkrachten in contact gebracht.

 

Heeft u aan behoefte aan meer informatie of wilt een gesprek met een REMAX Makelaar aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat is REMAX?

REMAX is een wereldwijde makelaarsorganisatie. De REMAX-formule bestaan al meer dan 40 jaar. Deze formule houdt in dat een lokale makelaar zich aansluit bij REMAX en hierdoor tegen voordelige tarieven optimale diensten verleent.

U bouwt een persoonlijke relatie op met uw makelaar. Een makelaar die zich dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, voor u inzet. Op het moment dat een zelfstandige zich aansluit bij REMAX, krijgt hij of zij een aantal middelen tot zijn of haar beschikking. Een aantal voorbeelden van deze middelen zijn:

 • Een professionele fotograaf voor promotiemateriaal op de website. Zo zijn onze fotografen in staat om onder meer de meest fraaie plattegronden, 360 graden foto’s en filmpjes te maken.
 • Veel reclame-uitingen om de panden optimaal te promoten. Elke 2 tot 3 weken wordt er een folder of flyer verspreid, zodat we huis-aan-huis de mensen bereiken. Alle uitingen berusten op de ijzersterke huisstijl.
 • Een aantal online communicatiemiddelen als bijvoorbeeld nieuwsbrieven en Social Media activiteiten. REMAX is constant bezig met nieuwe media en online marketing.

REMAX is een netwerk vol zelfstandige makelaars. De makelaars staan te allen tijde voor u klaar en zijn 100% gemotiveerd om u te ondersteunen en adviseren tijdens het proces van het verkopen of kopen van uw woning.

 

Keurmerken van REMAX

Het is voor u belangrijk om te weten dat u met een betrouwbare partij in zee gaat. Dit tonen wij aan doordat wij erkend zijn door de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Met de NHG bent u verzekerd van een betaalde en verantwoorde hypotheek. Het zorgt er ook voor dat uw financiële risico’s beperkt worden tot het minimale.

Daarnaast beschikken wij over het keurmerk NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). U bent in goede handen bij uw REMAX makelaar in Leiden. Het NWWI is namelijk het keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurt onze taxatierapporten van woningen en houden de richtlijnen streng in de gaten.

Wij werken alleen met ervaren makelaars en bieden u de hoogste kwaliteit.

Meer informatie ontvangen of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek met uw REMAX Makelaar? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor jullie diensten?
Wij hanteren het no cure, no pay principe. Op het moment dat wij geen geschikte woning voor u vinden, bereken wij daar ook geen kosten voor. Alle eventuele kosten worden vooraf met u besproken, zodat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij REMAX Leiden Makelaars spelen wij open kaart.

Ik wil graag weten wat mijn huis waard is?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Het is prettig om te weten wat uw positie is op de huidige huizenmarkt. REMAX Makelaardij Leiden voorziet u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling. Dit is geheel vrijblijvend bij Leiden Makelaar.

Wanneer kan er iemand bij mij langskomen?
Op het moment dat u belt krijgt u binnen 1 dag een reactie van een ervaren makelaar. Onze makelaars zijn lokaal ingesteld en in staat om op korte termijn bij u langs te komen. Neem contact op met een medewerker van de REMAX Makelaarsorganisatie.

Staan jullie woningen en panden op Funda?
Jazeker. Wij geloven in een sterke online campagne en voorzien verschillende internetsites van fraaie foto’s. Deze foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf. Wellicht staan uw foto’s niet bovenaan, maar de bezoekers scrollen altijd door meerdere pagina’s heen. Uw woning komt vanzelf aan bod bij REMAX Leiden Makelaars.

Ik zocht op internet op de term ‘huis kopen aankoopmakelaar’ en kwam bij jullie uit? Klopt dat?
Ja, dat klopt. Wij worden regelmatig gevonden op huis kopen aankoopmakelaar, omdat wij prima aankoopmakelaars in dienst hebben. Neem een keer vrijblijvend contact met ons op. Een REMAX Leiden Makelaar helpt u graag verder.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl