Uw echte huis waarde - ontvangt een gratis waardebepaling!

Elke jaargang taxeert de gemeente uw woning. Op deze wijze bepalen zij de WOZ waarde.

De WOZ waarde heeft effect op de hoogte van enkele gemeentelijke heffingen en belastingen. Bij REMAX Makelaar Leiden begeleiden wij u op betrouwbare en deskundige wijze. Wij bepalen in samenwerking met u de werkelijke huis waarde van uw woning.

Heeft u uw droomhuis gevonden en wordt u geconfronteerd met een vraagprijs waaraan u twijfelt? Neem dan ook contact met uw REMAX Makelaar Leiden. Wij assisteren en helpen u op hele persoonlijke wijze. Gezamenlijk kijken we naar de waarde van uw huis, of bepalen we de echte waarde van het huis dat u op het oogt heeft.

Wij geven u een gratis en onafhankelijke waardebepaling. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70. Wij zijn de juiste keuze voor u, omdat we werken met ervaren, professionele en betrouwbare makelaars.

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Uw huis waarde bepalen.
 • Wat is uw huis waard?
 • Welke voordelen bieden wij u bij REMAX Makelaar Leiden?
 • Is een REMAX Makelaar Leiden ook officieel erkend?
 • Veelgestelde vragen
 • Contact

Uw huis waarde bepalen

Bent u benieuwd naar wat uw huis waarde is vandaag de dag? Of heeft u juist een huis op het oog en bent u nieuwsgierig of de huis kopen waarde realistisch is? Samen met u kijken we naar uw mogelijkheden en brengen we het financiële plaatje zo compleet mogelijk in beeld.

Er zijn drie situaties waardoor wij samen met u naar de huis waarde bepalen:

 1. Heeft u de nieuwe WOZ waarde ontvangen en valt dit erg hoog uit?
  Een verhoogde WOZ waarde heeft gevolgen voor uw financiële plaatje. Een verhoogde WOZ waarde werkt namelijk door in enkele heffingen en belastingen. Het komt regelmatig voor dat de WOZ waarde te hoog is ingesteld. U bent in staat om samen met ons een bezwaar in te dienen. Doe dit samen met uw REMAX Makelaar, zij zijn bekend met alle regels en belangrijke informatie die nodig is om een bezwaar compleet te maken. Het zorgt ervoor dat het u een hoop werk scheelt, en uw bezwaar ziet er te allen tijde deskundig uit.
 2.  Heeft u interesse in een woning en geeft u de voorkeur aan dat wij uw huis waarde bepalen?
  heeft uw droomhuis gevonden. Gefeliciteerd! Spannende tijden breken aan op het moment dat u een bod uitbrengt op een huis. Het is wel van belang dat u van tevoren een huis waardebepaling uitvoert. Een huis waarden wordt bepaald door vele facetten. Wij beschikken over allerlei kennis die u een heel specifiek antwoord geven op de vraag: “Is de vraagprijs voor ons droomhuis realistisch?”
 3. Een huis waardebepaling van uw eigen huis?
  Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe uw huis in de markt staat? Wij begrijpen dat als geen ander. Financiële zekerheid is vandaag de dag van onschatbare waarde. U ontvangt bij ons een gratis huis waarden bepaling. Op het moment dat wij uw huiswaarde bepalen, bent u verzekerd van een gedegen en professionele huiswaarden advies.

Zeker weten wat de huiswaarden van uw woning is? Neem dan contact op met REMAX Makelaar Leiden en vraag naar een ervaren taxateur. U wordt snel en vakkundig geholpen. Uw huiswaarde bepalen is onze specialiteit bij REMAX Makelaar Leiden. Wij voorzien u van een gratis en onafhankelijke waardebepaling.

Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70.

Wat is uw huis waard?

Wij zijn in staat om uw precies te vertellen wat uw huizen waarde is. Onze specialiteit is u een nauwkeurige taxatie te bieden, zodat u exact weet wat uw huizenwaarde is. En het mooie aan dit allemaal is, is dat wij u een gratis en onafhankelijke waardebepaling bieden.
Heeft u behoefte om uw eigen huizen waarde te bepalen? Of bent u juist op zoek naar een gedegen advies omtrent een huizenwaarde van een woning dat u op het oog heeft.

De specialisten van REMAX staan te allen tijde voor u klaar. Alle taxateurs beschikken over een zeer groot specialistisch netwerk op het gebied van huizenwaarde bepalen. Alle ondersteuning en adviezen van een taxateur van REMAX Makelaar Leiden brengen u verder.
U krijgt bij ons een advies op maat.

Huizenwaarde bepalen is onze passie. Wij zorgen ervoor dat wij kijken naar uw specifieke wensen en behoeften. Wij begrijpen als geen ander dat elke situatie uniek is.

De ervaren taxateurs zijn in elke situatie neutraal en kijken vanuit een geheel neutraal perspectief naar uw marktwaarde huis.

Ontdek hier of u bij REMAX ook in aanmerking komt voor een gratis waardebepaling. Neem contact op met uw REMAX Makelaarsorganisatie.

Wat zijn de voordelen van REMAX Makelaar Leiden?

Wij bieden u een enorme verscheidenheid aan voordelen. In de huizenmarkt is de concurrentie enorm groot. Bovendien is het een enorm dynamische markt waarin een hele hoop beweging is op het moment. Ondanks alle concurrentie onderscheiden wij ons door u vele voordelen te bieden die uniek zijn. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

No cure, no pay:

De betekenis is letterlijk ‘geen oplossing, niet betalen’. Bij ons hoeft u geen abonnementskosten of maandelijke kosten te verwachten. Zo komt u nooit achteraf voor een onaangename verrassing te staan. U weet te allen tijde van tevoren wat het tarief voor uw situatie is. Let op: Een bepaling van de marktwaarde huizen bij ons is gratis!

Korte lijnen:

We gaan efficiënt en direct aan de slag. Wij beschikken over korte lijnen in een specialistisch netwerk. Hierdoor worden wij in staat gesteld snel te schakelen omtrent de marktwaarde huizen. Wij hebben altijd oog voor alle betrokken partijen.

Lokale specialist:

Wij zijn uw lokale specialist, omdat wij beschikken over specialistische kennis op lokaal niveau. Wij weten van de hoed en rand als het gaat om uw marktwaarde woning.

Up-to-date:

Uw marktwaarde woning vraagt om deskundigheid. Daarom organiseren wij met enige regelmaat speciale training en conferenties. Hierdoor zijn onze makelaars en taxateurs precies op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van uw huis waarde.

Ervaren makelaars:

Wij beschikken over ervaren makelaars. U heeft altijd contact met uw eigen makelaar of taxateur. Van het begin tot het eind is het de makelaar of taxateur die kijkt naar uw waarde huis. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht. Het inschatten van een waarde huis is iets van onschatbare waarde waarbij ervaring is vereist.

Alles onder één dak:

Van taxatie tot aankoop, van verhuur tot hypotheken, wij hebben alles in huis voor u. Wij bieden een diversiteit aan specialismen in het grootste makelaarskantoor van Leiden.

Altijd bereikbaar:

Onze makelaars en taxateurs staan 24/7 voor u klaar. Wij gaan lokaal te werk waardoor uw makelaar of taxateur altijd in de buurt is. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Op het moment dat u ons belt, krijgt u direct iemand aan de lijn die een afspraak met u maakt. Uw waarde appartement bepalen? Neem contact met ons op.

Meer weten over waarom u de juiste keuze voor u zijn? Neem dan gerust contact op met ons REMAX Makelaarskantoor Leiden. Bekijk hier onze contactgegevens.

Keurmerken van REMAX

Wij begrijp het heel goed dat u graag met een ervaren en betrouwbare partner in zee gaat. Wij zijn staat u te voorzien van een partner met verschillende keurmerken.

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie bent u verzekerd van een uiterst verantwoorde en ook betaalbare hypotheek. Wij zorgen er samen met u voor dat uw financiële risico’s beperkt worden tot het minimale.

Nederlands Woning Waarde Instituut

Naast de Nationale Hypotheek Garantie beschikken wij over het keurmerk NNWI. Dit staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI is het landelijke keurmerk voor al uw woningtaxaties. Het NWWI bekijkt alle taxatierapporten die wij inleveren en keurt ze. Er zijn opgestelde richtlijnen die streng bewaakt worden.

Het is voor ons van belang een bepaalde kwaliteit te garanderen. Zodoende werken wij altijd met ervaren makelaars en professionele taxateurs. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit op het gebied van taxateurs en waarde huizen specialisten.

Kom gerust een keer bij ons langs om een persoonlijk gesprek te voeren met een van onze medewerkers. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een taxateur voor mijn waarde bepalen huis. Ben ik bij jullie aan het juiste adres?
Jazeker. Al onze taxateurs hebben een schat aan ervaring en zijn in staat u precies te vertellen wat de betreffende woning waard is. Of het nu gaat om een waarde bepaling huis, waarde bepaling woning, waarde koopwoning of waarde koophuis, wij helpen u verder met een professioneel en gedegen taxatie.

Wat is het tarief voor een waarde bepaling huis bij jullie?
Een waarde bepaling woning is geheel gratis voor u. Of het nu gaat om een waarde bepaling huis, waarde koopwoning, waarde koophuis of waarde bepaling woning, wij geven u graag een gratis en geheel onafhankelijke waardebepaling. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

Beschikken jullie ook over keurmerken?
Ja, absoluut. Daar zijn we trots op. We zijn erkend door de Nationale Hypotheek Garantie en het Nederlands Woning Waarde instituut. Een waarde woning berekenen is iets waar een specialist naar dient te kijken. Op het moment dat uw waarde woning berekenen door een professionele taxateur van REMAX Leiden wordt uitgevoerd, bent u verzekerd van een correcte waardebepaling.

Ik heb gezocht op de zoekwoorden ‘woningwaarde bepalen’ en ’woning waarde bepalen’ en kwam bij jullie uit. Hoe snel nemen jullie contact met mij op?
We worden regelmatig gevonden op de zoekwoorden woningwaarde bepalen en woning waarde bepalen. Op het moment dat wij u gegevens ontvangen, nemen wij binnen 1 dag contact met u op. We gaan direct voor u aan de slag!

Kan ik ergens online de waarde woningen vinden, of moet ik bij jullie zijn voor een nauwkeurige waardebepaling huis?
Op internet circuleren er allerlei zogenaamde waardevolle bronnen als het gaat om waarde woningen. Een nauwkeurige en waardevolle waardebepaling huis ontvangt u bij uw REMAX Makelaar Leiden. Onze taxateurs staan te popelen om u van een gratis waardebepaling te voorzien.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl