Zoekt u een huurwoning Leiden? Wij hebben het grootste aanbod voor u.

Bent u op zoek naar een huurwoning Leiden? Stop dan maar met zoeken. Wij beschikken over een dusdanig groot aanbod, dat uw woning er tussen zit! Een huis huren in Leiden is een proces waarin er gekeken dient te worden naar wat uw echte voorkeuren zijn. Een gemeubileerd huis huren? Alles is mogelijk bij REMAX Makelaar Leiden

Een huurwoning Leiden huren doet u ook niet elke dag. Huizen huren in Leiden komen allerlei financiële verplichtingen, regels en kleine letters bij kijken. Deze aspecten maken wij helder en overzichtelijk voor u. U weet te allen tijde waar u aan te bent! Op persoonlijke wijze zorgen wij ervoor dat u een huurhuis Leiden krijgt waar u nog jaren plezier van heeft.

Uw eigen REMAX Makelaar Leiden is te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent iedere huurwoning Leiden. Wij beschikken over een ruime ervaring. Dit gecombineerd met onze passie voor Leiden en huizen, zorgt dat wij de juiste keuze voor u zijn. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat doet REMAX voor u?
 • Waarom uw keuze op REMAX valt?
 • Uw huis huren in Leiden: de 5 stappen
 • Wat zijn de tarieven bij REMAX?
 • Veelgestelde vragen
 • Contact

Huurhuis Leiden: wij zijn uw specialist.

Wij hebben huizen te huur en u zoekt naar een huurwoning Leiden, een gouden combinatie! Het huren van een huis is een proces waar u goed over na moet denken. Wij zorgen ervoor dat alles netjes verloopt en dat uw huurhuis Leiden in perfecte staat verkeert. Wij verzorgen u van vakkundige begeleiding die u netjes het huurhuis van uw dromen voorzien.

Bent u op zoek naar een huurwoning in Leiden? Of zoekt u een locatie voor uw bedrijf? Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte huurwoning in Leiden. Wij hebben een grote verscheidenheid huizen te huur. Op het moment dat u een geschikte huurwoning heeft gevonden, zorgen wij voor een perfecte aflevering van uw huurwoning. Wij verzorgen voor u het meest geschikte pand om te huren, tegen de meest voordelige tarieven.

Wij voorzien u van een betrouwbare makelaar die samen met u op zoek gaat naar de meest geschikte huurwoning. Gezamenlijk kijken we naar de huidige markt en zoeken we de juiste oplossing voor u. Te allen tijde plaatsen wij uw belang voorop en gaan we op zoek naar het huurhuis van uw dromen. Ook kijken we met u naar het financiële plaatje, zodat u volledig zorgeloos uw nieuwe huurwoning in gaat.

Het voornaamste waar u aan moet denken wanneer u besluit uw woning te verhuren, is het inschakelen van een betrouwbare makelaar. Er zijn een hele hoop spelers op de huidige markt die in staat zijn de meest eenvoudige verzoeken te verpest. Bekijk daarom goed al uw opties. Wij stellen te allen tijde uw belang voorop en gaan vol op uw wensen te vervullen.

Meer weten over waarom wij de juiste keuzevoor u zijn? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact op met REMAX Makelaarskantoor Leiden. Bekijk hier onze contactgegevens.

Waarom uw keuze op REMAX valt?

Op zoek naar een huis te huur Leiden? Een gemeubileerd huis huren in Leiden Wij zijn in staat u een groot aantal unieke voordelen te bieden. In Leiden en omgeving is er sprake van concurrentie. Dit vinden we alleen maar prettig, omdat het ons scherp houdt. De tarieven die wij u bieden De voordelen die wij bieden zijn uniek en betrouwbaar.

Enkele voorbeelden die wij u bieden zijn:

Korte lijnen met uw makelaar:

Een huis huren gemeubileerd is iets waar u goed over nadenkt. Wij vinden het van belang dat u samen met uw makelaar een band opbouwt en alle mogelijkheden bekijkt. We bieden u een compleet beeld en uw eigen makelaar, zodat u snel schakelt met uw makelaar en alle betrokken partijen.

Het no cure, no pay principe:

Als we dit letterlijk bekijken betekent het ‘Geen oplossing, niet betalen’. U hoeft bij REMAX Makelaardij Leiden niet te rekenen op torenhoge kosten, maar juist op een zeer voordelige makelaar. Voorafgaand aan het huren van de woning, bent u te allen tijde op de hoogte van het tarief dat wij berekenen. Overzichtelijk en helder, zo gaan wij te werk!

Keurmerken en certificaten:

Erkenning is altijd fijn! Voor ons is het fijn dat we erkend worden, en voor u is het prettig dat u weet dat u in ervaren en professionele handen bent. Wij zijn erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en  het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Ervaren makelaars:

Wij staan garant voor een bepaalde kwaliteit en werken alleen met goed opgeleid en getraind personeel. U beschikt over uw eigen makelaar. Geen uitzendkrachten of stagiaires, maar uw eigen betrouwbare professional.

Alles onder één dak:

Wij zijn bekend met alle facetten die u tegenkomt op de huidige huizenmarkt. Kom gerust een keer langs bij ons kantoor om uw vraag met een medewerker va REMAX te bespreken. Alle tussen aankoop, verhuur en taxatie bespreken wij geheel gratis met u.

Up-to-date makelaars:

We hechten er waarde aan dat u een makelaar heeft die op de hoogte van alle kennis. Daarom gaan alle makelaars van REMAX Makelaar Leiden regelmatig naar trainingen en conferenties. Dit doen wij om altijd op de hoogte zijn de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt. Bij REMAX Makelaars Leiden weten wij wat we doen!

Altijd bereikbaar:

Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit en daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Ook in het weekend zijn wij bereikbaar voor u.
Meer informatie ontvangen over huizen in Leiden te huur? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Onze deur is altijd voor u geopend. Bekijk hier onze contactgegevens.

Uw huis huren in Leiden: de 5 stappen

Overal in Leiden zijn er woningen te huur. Zeker op het moment dat u interesse heeft in een huurwoning ziet u overal borden ‘Woningen te huur’. Wij helpen u erbij! We hebben een groots aanbod aan huizen te huur Leiden. Ook wordt er bouwkundig een professionele blik op het pand geworpen.

Huizen huren in Leiden gaat dikwijls volgens een aantal vaste stappen:

Bepaal uw woonwensen

 • Aan hoeveel m2 heeft u behoefte?
 • Is er goede parkeergelegenheid dicht bij uw huurwoning?
 • Wat is de afstand tot het centrum?

Bepaal uw financiële mogelijkheden

 • Wat heeft u maandelijks over voor uw huurwoning?
 • Zijn er nog andere vaste kosten voor u?
 • Heeft u nog openstaande financiële verplichtingen?

Ga op zoek naar uw droomhuis

 • Huizen in Leiden te huur: wij hebben het grootste aanbod van de regio Leiden.
 • Huizen te huur Leiden: wij regelen met u afspraken voor enkele bezichtigingen.
 • Huizen huren Leiden: wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen.

Interesse & Huurovereenkomst

 • Maak uw REMAX Makelaar Leiden duidelijk dat u interesse heeft in de huurwoning.
 • Uw REMAX Makelaar Leiden stuurt u een overzichtelijke huurovereenkomst voor het huis Leiden te huur.
 • Lees samen met uw makelaar de huurovereenkomst nog eens grondig door en zet uw krabbel op het moment dat het volledig naar uw zin is.

Oplevering & verhuizing

 • Kijk samen de makelaar of u in aanmerking komt voor een subsidie of andere vorm van ondersteuning?
 • Uit de handen van een technisch opzichter ontvangt u de sleutel van uw nieuwe huurwoning.

Gefeliciteerd! U bent de trotse eigenaar van een prachtige nieuwe huurwoning.
Of heeft u behoefte om een keer één van onze medewerkers te spreken? Kom gerust een keer langs om uw vraag met een medewerker van REMAX te bespreken.

Wij zijn bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl

Wat zijn de tarieven bij REMAX?

Wij staan bekend om het feit dat we zeer voordelige tarieven hanteren. Het is namelijk zo dat wij een resultaatafhankelijke beloning hanteren. Wij gaan altijd uit van het no cure no pay principe. Zo verzorgen wij voor u een betrouwbaar klimaat, waarin alles helder en overzichtelijk is. Achteraf voor een onaangename verrassing komen te staan is natuurlijk nooit leuk. Bij REMAX Makelaar Leiden is het altijd duidelijk wat uw tarief is. Huizen huren Leiden is voordelig bij REMAX Makelaar Leiden.

Wij staan u graag te woord en kijken samen naar het tarief dat voor u van kracht is in uw specifieke situatie. U bereikt ons op 071 516 23 70.

.

Veelgestelde vragen

Wat is het tarief voor jullie diensten?
Wij hanteren het no cure, no pay principe. Wanneer wij u geen oplossing bieden, bent u ons ook geen enkel bedrag verschuldigd. U bent altijd op de hoogte van het lage tarief dat wij hanteren voor een woning te huur. Staat er een huis Leiden te huur, dan helpen wij u verder! Uw toekomstige Leiden huurwoning is onze passie.

Op welk termijn kan er een makelaar bij mij langskomen?
Op het moment dat u ons belt, is het voor gewoonte dat wij u binnen 1 dag contacten. Wij gaan zeer lokaal te werk. Hierdoor schakelen wij snel! Neem contact op met REMAX Makelaar en maak op korte termijn een afspraak met ons. Wij helpen u gratis verder met het beantwoorden van uw vragen.

Ik zocht op internet op de term ‘Huizen Leiden te huur’ en ‘Huizen te huur in Leiden’ kwam bij jullie uit? Wat bieden jullie mij aan?
Ja, dat klopt. Wij worden regelmatig gevonden op Huizen Leiden te huur en huizen te huur, omdat wij uitstekende makelaars in dienst hebben. Loop eens met een gerust hart bij ons naar binnen. Een REMAX Makelaar helpt u graag verder op weg naar de ideale situatie voor uw woningverhuur.

Er zijn veel woningen te huur in Leiden? Wat zijn voor mij de stappen die ik nu moet ondernemen?
Neem contact op met een REMAX Makelaar Leiden. Hij of zij helpt u verder richting uw Leiden huurwoning. Wij helpen u geheel gratis en vrijblijvend verder op weg richting uw droom woning te huur.

Ik wil een huis huren gemeubileerd, is dat mogelijk?
Jazeker. Wij hebben verschillende opties voor u. Een huurhuis gemeubileerd of juist ongemeubileerd. Met ons woningverhuur aanbod kan je alle kanten op. Een huurhuis gemeubileerd is zeer voordelig bij REMAX Makelaar Leiden.

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl