Duizenden euro’s besparen - Laat Remax uw huis verkopen

Bent u voornemens om uw huis te verkopen. Onze specialiteit is uw huis verkopen. Wij helpen u met alle liefde verder. Een huis verkopen is een lastig proces waarbij u onderweg allerlei valkuilen aantreft. Wij zijn bekend met ieder facet van de verkoop van uw woning. Wij voorzien u van een ervaren makelaar die u van tips en advies voorziet.

Een huis verkopen is niet iets wat u zomaar doet. Er zijn oneindig veel regels, financiële verplichtingen en kleine letters waarop u moet letten. Wij staan u bij en begeleiden u in dit lastige proces. Samen met u bewandelen we de wegen die leiden tot een succesvolle verkoop van uw woning.

Wij zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de onstuimige huizenmarkt. Met de nieuwste kennis zijn wij in staat u nog beter te helpen. Deze ervaring gecombineerd met onze passie voor huizen, zorgt ervoor dat wij uw huis verkopen! Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat doet REMAX voor u?
 • Waarom is de REMAX de juiste keuze voor u?
 • Uw huis verhuren in 7 stappen.
 • De voordelige tarieven van REMAX.
 • Veelgestelde vragen.
 • Contactgegevens.

Huis Verkoop - Dat is onze specialiteit.

Wij zijn helemaal thuis in de huis verkoop. Het is van groot belang dat de verkoop van uw huis keurig verloopt en in professionele handen is. Daarom zij wij de juiste keuze voor u op het gebied van vakkundige begeleiding. Wij adviseren en ondersteunen u.

Voordat u overgaat tot daadwerkelijke huis verkoop, is het belangrijk om te kijken naar welke makelaar u kiest. Het moet een betrouwbare makelaar zijn. Een vakkundig iemand met kennis van zaken. En dat zijn wij! Onze passie is uw huis verkopen Leiden. Helaas is de markt ook voorzien van enkele minder vaardige makelaars. Bekijk daarom al uw opties en maak de juiste afweging.

Alle handelingen die wij verrichten, gaan in samenspraak met u. Er zal nooit en te nimmer iets gebeuren waar u niets vanaf weet. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verrassing te staan.

Op het moment dat mensen vragen naar onze specialiteit dan zeggen wij: “Uw huis verkopen Leiden.”

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. Bekijk hier onze contactgegevens.

Waarom is REMAX Makelaar Leiden de juiste keuze voor u?

Dit zijn wij vanwege de unieke voordelen die wij u bieden. De huizenmarkt is een markt die in zijn huidige vorm enorm veel concurrentie bevat. Dit ervaren wij als enorm prettig, omdat het onze tarieven en werkinstelling scherp houdt. De voordelen die wij u bieden zijn de volgende:

Als wij zeggen voordelen, denk dan aan:

Het no cure, no pay principe:

Bieden wij u geen oplossing, dan bent u ons geen bedrag verschuldigd. Wij rekening geen maandelijkse kosten of hoge abonnementskosten. Wij schetsen u van tevoren een kostenplaatje, zodat u te allen tijde weet wat het bedrag is voor uw huisverkoop bij REMAX Makelaar Leiden.

U beschikt over een directe lijn met de makelaar:

Wij kennen uw woonwensen en u kent uw makelaar. Uw huisverkoop is een spannende situatie. Daardoor is uw eigen makelaar altijd bereikbaar voor u en/of andere betrokken partijen.

Lokale kennis:

De makelaars van REMAX Makelaar Leiden zijn specialisten in de regio Leiden. Absolute lokale kenners die alle straten, steegjes en fraaie panden kennen. Er ontgaat onze makelaars geen informatie, waardoor zij altijd antwoorden paraat hebben op vragen die betrekking hebben om Leiden en omstreken. Alle informatie die wij bezitten, helpt u verder en biedt u een compleet overzicht.

Een wereldwijd netwerk:

Wij bieden u een wereldwijd netwerk. Hierbij zijn vele grote internationale organisaties en instellingen aangesloten. Dit heeft als voordeel dat het de schare aan potentiële kopers enorm vergroot.

Een groot aanbod aan promotiemiddelen:

Het is van belang om een groot publiek te bereiken, zodat wij uw huisverkopen voor de meest geschikte prijs. U heeft een ruime keuze uit een aantal promotiemiddelen. Flyers, folders, huis-aan-huiskranten,…. Wij hebben allerlei middelen waarmee wij uw huisverkopen.

Up-to-date kennis:

Onze makelaars worden eens in de zoveel tijd getraind en bijgeschoold op het gebied van de huizenmarkt. Dit is een enorm dynamische markt waar de laatste jaren ontzettend veel is gebeurd. Speciaal om die reden worden er trainingen en conferenties georganiseerd, zodat uw makelaar up-to-date blijft.

Keurmerken en certificaten:

Wij zijn erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Wij zijn erg trots op het feit dat we it certificaat en keurmerk hebben ontvangen. Wij zijn doen meer dan alleen uw huisverkopen. Wij leveren een resultaten en service.

Ervaren makelaars:

Huizen verkoop is serieus werk en vereist een ervaren persoon. U beschikt altijd over uw eigen makelaar. U ontvangt geen begeleiding van een uitzendkracht of stagiaires. U krijgt uw eigen ervaren en betrouwbare professional toegewezen.

Alles onder één dak:

Wij zijn bekend met alle aspecten van de huizenmarkt. Van aankoop tot huizen verkoop, van taxatie tot hypotheken. Onze deur staat altijd voor u open. Kom gerust een keer langs bij REMAX Makelaar Leiden en voel u vrij om een keer gratis te informeren bij een medewerker.

Altijd bereikbaar:

Huizenverkoop gaat altijd door, dag en nacht. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Ook in het weekend zijn wij in staat handelingen te verrichten voor u.

Meer informatie ontvangen over huizenverkoop en wat wij voor u betekenen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bekijk hier onze contactgegevens.

De 7 stappen waarmee wij uw huis verkopen

Huizen verkopen is serieus en spannend werk! Voor u is het met name erg spannend, maar wij bieden u een overzichtelijk traject. Op deze manier weet u wat er komen gaat. Samen met u gaan we op zoek naar kansen en vermijden we valkuilen. De stappen die wij ondernemen zijn als volgt:

Bepalen van de vraagprijs.

 • Huizenverkopen begint met het feit dat uw REMAX Makelaar bij u langskomt om samen met u een waardebepaling op te stellen.
 • Wij kijken naar de pluspunten van uw woning, maar ook de eventuele gebreken worden met u doorgenomen.

Het gebruiken van de publiciteit.

 • Wij stellen vanuit REMAX Makelaar Leiden een groot aantal promotiemiddelen beschikbaar. De kans op Huizenverkopen vergroten wij door u te voorzien van uitstekende promotiemiddelen. Flyers, advertenties, nieuwsbrieven,...
 • Een professionele fotograaf maakt foto’s van uw woning. Deze foto’s zijn bedoeld als online promotiemiddel.
 • Samen met u plannen we een KOM & KIJK. Uw verkoop huis wordt goed bekeken door de velen bezoekers.
 • Online verkoop huis via websites als Funda en Jaap.

Is uw woning verkoopklaar?

 • Verkoop huizen moeten netjes verzorgd zijn. Zeker op het moment dat er een bezichtiging op de planning staat. Uw kansen op de huizenmarkt worden vergroot wanneer uw woning netjes opgeruimd is.
 • Voordat wij uw verkoop woning officieel in de verkoop zetten, kiezen we samen een strategie en stippelen we een route naar de beste verkoopprijs uit.

Het plannen en begeleiden van bezichtigingen.

 • Alle ontwikkelingen omtrent uw verkoop woning worden continu tussen u en uw makelaar besproken. Met name bij de bezichtiging dient alles netjes gepland te worden. Er is continu overleg tussen u en uw makelaar. Uw makelaar spreekt op overzichtelijke wijze data en tijdstippen af met bezoekers. Voor u is het niet nodig om aanwezig te zijn bij de bezichtiging. Uw makelaar haalt het maximale resultaat voor u.

Laat de onderhandelingen beginnen.

 • REMAX Makelaar Leiden gaat het maximale resultaat voor uw verkoop woning Leiden. Alles gaat in overleg met u.
 • Op het moment dat er enorm veel interesse is voor uw verkoop woning Leiden, dan weet uw makelaar precies hoe we hier mee om moeten gaan.

De koopakte

 • Bij alle verkoop woningen nemen wij gezamenlijk met de verkopende partij de koopakte door. Op deze manier komt u achter nooit voor onaangename verrassingen te staan. Durf ook vragen te stellen.
 • Wanneer u alles heeft doorgenomen, tekent u de koopakte en is uw huis verkocht. Zo eenvoudig en helder is het. De koper heeft nog 3 dagen wettelijke bedenktijd.

Breng een bezoek aan de notaris

 • Een getekende koopakte, een kopie van uw rijbewijs, kopie van uw identiteitsbewijs en allerlei andere belangrijke stukken worden doorgenomen en besproken met de notaris.
 • Voordat u een definitief akkoord geeft op de verkoop van uw verkoophuis, neemt u samen met uw makelaar nog een keer alle gegevens door.

Van harte gefeliciteerd! U heeft uw woning verkocht.

Wij bieden u overzicht tijdens een traject dat bol staat van de spanning en ingewikkelde regels. Loop gerust een keer bij ons naar binnen op het moment dat u vragen heeft met betrekking tot een verkoophuis. Onze deur staat altijd voor u geopend. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Uw Verkoopmakelaar Leiden is bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl.

De voordelige tarieven van REMAX

Wij hanteren zeer voordelige tarieven voor het verkopen van uw woning. Wij hanteren een resultaatafhankelijk beloning. Dit is wat wij het no cure no pay principe. Dit zorgt voor een vertrouwd en betrouwbaar klimaat. Op het moment dat wij geen oplossing voor uw woning aandragen, dan bent u ons ook geen bedrag verschuldigd.

De enige tarieven die wij doorberekenen aan u, is het tarief voor de promotiemiddelen. Speciale advertenties, folders, flyers,… behoren allemaal tot de mogelijkheden. Om gebruik te maken van deze middelen berekenen wij voordelige tarieven.

Overleg met uw REMAX Makelaar wat uw tarief wordt. Wij staan u met alle liefde te woord en helpen u graag verder. U bereikt ons op 071 516 23 70.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan er iemand bij mij langskomen?
U belt ons op en binnen 1 dag staan wij bij u voor de deur. Wij verkopen woningen, dat is onze passie. Al onze makelaars zijn lokale specialisten en daardoor in staat snel bij u te zijn. Neem contact op met uw makelaar en maak op korte termijn een afspraak met uw makelaar.

Ik zocht op internet op de term ‘verkopen huis’ en ‘verkoopwoning’ kwam bij jullie uit? Klopt dat?
Ja, dat klopt. Wij worden regelmatig gevonden verkopen huis en verkoopwoning, omdat wij prima verkoopmakelaars in dienst hebben. Neem met een gerust hart een keer vrijblijvend contact met ons op. Een REMAX Leiden Makelaar helpt u graag verder op weg richting uw doelen.

Ik ben op zoek naar een makelaar met als specialiteit ‘Verkopen woning’? Hebben jullie daar ook een specialist voor?
Absoluut, wij hebben makelaars tot uw beschikking staan die verkopen woningen aan de lopende band. Een goed uitgedacht plan is daarin belangrijk. Dit doen wij in overleg met u.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl