Van huurder tot huis verhuur: wij helpen u verder!

Bent u van plan uw woning te verhuren? Wij helpen u graag verder. Het verhuren van uw woning is best een lastig proces. Wij bieden u uitkomst gedurende dit traject. Wij zijn bekend met alle ingewikkelde aspecten van de huis verhuur van uw woning. REMAX Makelaar Leiden is de ervaren begeleider die u tips geeft en adviseert.

Een huis verhuren doet u niet zomaar. Er zijn allerlei regels, financiële verplichtingen en kleine letters waarop gelet dient te worden. Wij doet dit voor u! Op geheel persoonlijke wijze bewandelen we samen de weg die leidt tot het verhuren van uw woning.

Uw eigen REMAX Makelaar Leiden is te allen tijde op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huidige huizenmarkt. Een ruime ervaring op de regionale markt gecombineerd met een passie voor huizen, maakt ons de juiste keuze voor u. Neem contact met ons op. Bel naar 071 516 23 70

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat doet REMAX voor u?
 • Waarom is de REMAX de juiste keuze voor u?
 • Uw huis verhuren in 7 stappen
 • Wat zijn de tarieven bij REMAX?
 • Veelgestelde vragen
 • Contact

Huis Verhuur: wij zijn uw specialist.

Het verhuren van uw woning is iets waar u goed over nadenkt, en terecht. Het is van belang dat het allemaal netjes verloopt en dat uw woning in de staat blijft zoals het ooit in de verhuur van woning is geplaatst. Op het moment dat u op zoek bent naar vakkundige begeleiding die u een compleet beeld geven, schakel dan REMAX Makelaar Leiden in. Wij helpen u verder!

Het voornaamste waar u aan moet denken wanneer u besluit uw woning te verhuren, is het inschakelen van een betrouwbare makelaar. Er zijn een hele hoop spelers op de huidige markt die in staat zijn de meest eenvoudige verzoeken te verpest. Bekijk daarom goed al uw opties. Wij stellen te allen tijde uw belang voorop en gaan vol op uw wensen te vervullen.

Wij kijken naar de bouwkundige staat en nog meer aspecten die belangrijk zijn. Vervolgens stellen we een goede huurprijs samen en vinden huurders. Dit alles gaat in samenspraak met u. Er zal nooit iets gebeuren zonder dat u daar iets vanaf weet.

U bent al een stap dichterbij het verhuren van uw koopwoning.

Meer weten over waarom wij de makelaar voor u zijn? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact op met REMAX Makelaarskantoor Leiden verhuur.

Bekijk hier onze contactgegevens.

Waarom is REMAX de juiste makelaar voor u?

Wij zijn in staat u een groot aantal voordelen te bieden. De concurrentie is aanwezig in ons werkgebied. Dit vinden we prettig, omdat het ons en onze tarieven scherp houdt. De voordelen die wij bieden zijn uniek en betrouwbaar.

Als wij zeggen voordelen, denk dan aan:

Het no cure, no pay principe:

Op het moment dat u uit gaat van de letterlijke definitie, dan staat er ‘Geen oplossing, niet betalen’. En in feite is dit ook wel zo. U bent vrij van maandelijkse kosten of hoge abonnementskosten. Wij schetsen vooraf uw kostenplaatje, waardoor u te allen tijde op de hoogte bent van het tarief.

Korte lijnen met uw makelaar:

Wij vinden het belangrijk dat onze makelaars perfect bereikbaar zijn voor u. U beschikt over een directe en korte lijn met uw makelaar. U bent in staat snel te schakelen met uw makelaar en/of andere betrokken partijen.

Lokale specialisten:

Onze makelaars kennen de regio van binnen en buiten. Er ontgaat onze makelaars geen informatie, waardoor zij altijd in staat zijn om antwoord te geven op vragen als:

 • Hoe zit het met de vuilnisverwerking in deze wijk?
 • Hoe zit het met parkeervergunningen in dit gedeelte van de stad?
 • Als ik vlak voor het huisverhuur wil verbouwen, heb ik daar dan een vergunning voor nodig?

Dit zijn enkele vragen waar uw makelaar u antwoord op geeft. Alle informatie die wij bezitten, helpt u verder en biedt u een compleet overzicht.

Een wereldwijd netwerk:

Wanneer u op zoek bent naar een huurder voor een langere periode? Dan zijn wij de juiste keuze voor u. Wij beschikken namelijk over een wereldwijd netwerk waarbij vele grote internationale organisaties zijn aangesloten. Hierdoor zijn wij in staat u op korte termijn al een oplossing te bieden.

Velen promotiemiddelen:

U heeft een ruime keuze uit een aantal promotiemiddelen. Wij bereiken met uw koopwoning een groot publiek via flyers, folders, huis-aan-huiskranten,…. Tijdelijk verhuren woning staat bij ons voorop.

Up-to-date makelaars:

Wij vinden het belangrijk dat uw REMAX Makelaar van alles op de hoogte is. Speciaal daarom worden er velen trainingen en conferenties georganiseerd, zodat de makelaars up-to-date blijven. Uw REMAX Makelaars ontgaat helemaal niets op het vlak van huisverhuur!

Keurmerken en certificaten:

Wij zijn erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en  het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Deze certificaten en keurmerken zijn wij erg trots op en vertellen u dat onze diensten betrouwbaar zijn.

Ervaren makelaars:

U beschikt altijd over een eigen makelaar. Geen uitzendkrachten of stagiaires, maar uw eigen ervaren en betrouwbare professional.

Alles onder één dak:

Alle aspecten van de huidige huizenmarkt zijn wij mee bekend. Van aankoop tot verhuur, van taxatie tot hypotheken. U bent altijd van harte welkom om bij REMAX Makelaar Leiden langs te komen en met een medewerker te praten met alles omtrent het onderwerp huizen verhuur. Onze deur is altijd voor u geopend.

Altijd bereikbaar:

Wij staan 24/7 voor u paraat. Ook in het weekend verrichten wij handelingen voor u. Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is uw wens.

Meer informatie ontvangen over het tijdelijk verhuren koopwoning? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. De deur staat voor u open.

Bekijk hier onze contactgegevens.

 

Een huis verhuren in 3 stappen

Bent u van plan om uw huis te verhuren? Loop dan eens naar binnen bij REMAX Leiden Makelaardij voor alle informatie over huizen verhuur. Wij helpen en adviseren u bij dit traject. Wij halen voor u het maximale eruit, omdat we op de hoogte zijn van alle marktontwikkelingen.

In de verhuur van woning plaatsen

 • Uw REMAX Makelaar in Leiden Verhuur komt bij u langs om te kijken naar alle verkooppunten van uw woning. Wat is een absolute plus?
 • U geeft aan bij uw makelaar welke specifieke wensen en behoeften u zelf heeft.
 • Ook eventuele gebreken worden besproken. Aan de hand van deze aspecten bepalen we samen met u de huurprijs.
 • Gaat het om het tijdelijk verhuren woning?

Bezichtigingen plannen

 • Er is interesse voor om uw woning te huren. De partijen die interesse hebben komen bij u langs en bekijken de woning. Dit is een kans voor de REMAX Makelaar Leiden, omdat wij op deze manier informatie achterhalen of hij of zij wel de juiste kandidaat is voor uw woning.
 • Uw REMAX Makelaar in Leiden brengt verslag aan u uit. Wij hebben een adviserende rol en zijn te allen tijde eerlijk en fair tegen u.

Het akkoord doorneemen

 • U kijkt samen met uw REMAX Makelaar Leiden Verhuur woning naar de wensen en behoeften van de toekomstige huurder. Komt dit overeen? Of zijn er essentiele zaken die van elkaar afwijken?
 • Klopt de lijst van over te nemen zaken? Gaan de huurder en verhuurder hiermee akkoord?

De verhuur van uw woning wordt afgerond op het moment dat alle bovenstaande stappen zijn doorlopen. Het is een helder en overzichtelijk traject waarin wij u stap voor stap begeleiden.

Heeft u vragen over het tijdelijk verhuren koopwoning? Of heeft u behoefte om een keer één van onze ervaren medewerkers te spreken? Bel ons gerust, geheel gratis en vrijblijvend. Uw Verhuurmakelaar Leiden is bereikbaar op 071 516 23 70 of makelaarsgilde@remax.nl.

 

Wat zijn de tarieven bij REMAX?

Wij hanteren zeer voordelige tarieven, daar waar wij uit gaan van een resultaatafhankelijke beloning. Het no cure no pay principe is wat wij hanteren, en daar zijn we heel blij mee. Het is de bedoeling om voor u een veilig en vertrouwd klimaat te verzorgen. Op het moment dat wij u geen oplossing bieden, bent u ons ook helemaal geen financiele vergoeding verschuldigd.

Dit brengt met zich mee dat wij voor u erg makkelijk benaderbaar zijn voor huizenverhuur. Wij zijn geen makelaar die torenhoge tarieven doorberekent en geen optimale service verleent. REMAX Makelaar Leiden zorgt voor een maximaal resultaat tegen een minimale financiële vergoeding.

De enige tarieven die wij doorberekenen aan u, is het tarief voor de promotiemiddelen. Speciale advertenties, folders, flyers,… behoren allemaal tot de mogelijkheden. Om gebruik te maken van deze middelen berekenen wij voordelige tarieven.

Overleg met uw REMAX Makelaar wat in uw positie het tarief wordt voor uw huizenverhuur. Wij staan u graag te woord en kijken samen naar het tarief wat voor u van kracht is. U bereikt ons op 071 516 23 70

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor jullie diensten?
Wij hanteren het no cure, no pay principe. Wanneer wij u geen oplossing bieden, bent u ons ook niets verschuldigd. De enige kosten die u eventueel maakt, zijn de kosten voor de promotiemiddelen. Dit weet u van tevoren en u bent hiervan op de hoogte. Een woning tijdelijk verhuren? Wij helpen je graag verder. Onze passie is uw verhuur woning Leiden.

Wanneer kan er iemand bij mij langskomen?
U belt ons op en binnen 1 dag staan wij bij u op de stoep. Al onze makelaars zijn lokale specialisten en daardoor in staat snel bij u te zijn. Neem contact op met uw makelaar en maak op korte termijn een afspraak met uw makelaar. Op huizen bieden doet u niet onvoorbereid, maar samen met ons.

Ik zocht op internet op de term ‘verhuur huis’ en ‘verhuur huizen’ kwam bij jullie uit? Klopt dat?
Ja, dat klopt. Wij worden regelmatig gevonden verhuur huis en verhuur huizen, omdat wij prima verhuurmakelaars in dienst hebben. Neem een keer vrijblijvend contact met ons op. Een REMAX Leiden Makelaar helpt u graag verder op weg richting uw doelen.

Verhuur Leiderdorp? Hebben jullie daar ook een specialist voor?
Jazeker, wij zijn bekend met de verhuur Leiderdorp. Verhuur woning Leiden is onze bakermat, maar de omgeving vinden we net zo belangrijk. Onze passie is het bemiddelen op het vlak van verhuurwoningen.

Ik ben op zoek naar een verhuurhuis? Wat zijn voor mij de juiste stappen?
Neem contact op met een REMAX Makelaar Leiden om te overleggen wat uw wensen en behoeften zijn. Uw woning tijdelijk verhuren helpen wij u bij! Wij bieden de mooiste verhuurwoningen aan.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl