Een huis kopen? Wij helpen u op deskundige wijze.

Het kopen van een huis is een beslissing waar u goed over na moet denken. Het is een ingewikkeld proces waar allerlei emoties, regels en stapels papierwerk bij komen kijken. Wij ondersteunen u in dit proces. Wij beschikken over een groot netwerk en zijn lokaal gevestigd. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt. Laat samen met ons uw woondromen werkelijk worden!

Wij ondersteunen u het proces van een huis kopen op zeer persoonlijke wijze. U bent te allen tijde op de hoogte van de handelingen die wij verrichten. Een huis kopen is een belangrijke beslissing in uw leven en wij staan u bij in dit traject.

Een makelaar die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt, dat zijn wij! Wij bieden u een schat aan ervaring op de regionale markt en makelaars die over de meest recente kennis beschikken. Wij adviseren, ondersteunen en helpen u gedurende het koopproces. Neem geheel vrijblijvend contact met ons. Bel naar 071-5162370

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Dit is wat wij voor u doen.
 • De unieke voordelen van REMAX.
 • Een huis kopen in 7 stappen.
 • De voordelige tarieven van REMAX
 • Veelgestelde vragen
 • Contact

Een huis kopen: dit is wat REMAX voor u doet.

Op het moment dat u ervaart dat er huizen te koop Leiden staan die u als een optie beschouwt, breekt er een spannende periode aan. Zijn we van plan om te gaan bieden op dit huis? Wat is een prima openingsbod? Wat is het plafond van ons budget? In welke wijken staan er allemaal huizen te koop Leiden? Dit zijn allemaal lastige vragen. Uw REMAX Makelaar beschikt over de antwoorden en over de juiste vakkundige begeleiding.

U ziet een fantastisch huis te koop Leiden staan, wat nu? Neem contact met een betrouwbare REMAX Makelaar. Wij zorgen ervoor dat uw belang te allen tijde voorop gesteld wordt. Uw makelaar kijkt verder dan alleen het plaatje van de woning. Er wordt ook speciale aandacht geschonken aan de bouwkundige staat. Het is enorm van belang dat u een woning koopt die uw geld waard is. Samen met u zorgen wij ervoor dat we het bordje ‘huis te koop Leiden’ verwijderen en dat het op een verantwoorde wijze uw woning wordt.

Neem contact op met uw makelaar. U bent alweer een flinke stap dichter bij uw droomhuis.

Wij ondersteunen u op verantwoorde wijze tijdens het proces van huis kopen Leiden. Tevens kijken we samen met u naar:

 • de financiering van uw woning
 • bouwkundige keuringen
 • de meest geschikte notaris
 • opleverdatum
 • technisch bouwrapport etc.

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact op met uw REMAX Makelaarskantoor Leiden. Wij informeren u graag over alle aspecten die komen kijken bij het een huis kopen Leiden

Bekijk hier onze contactgegevens.

 

De unieke voordelen van REMAX

In een markt waar een enorme concurrentie is, vinden wij het belangrijk u een aantal unieke voordelen te bieden. Wij onderscheiden ons van andere makelaars middels de onderstaande voordelen:

Het no cure, no pay principe:

U zit bij uw REMAX Makelaardij niet vast aan maandelijkse kosten of abonnementskosten. Nee, wij doen het graag anders. Voordat wij met elkaar in zee gaan, ontvangt u een volledig kostenplaatje. Op deze manier komt u nooit en te nimmer achteraf voor een onaangename verrassing te staan. Bieden wij u geen passende oplossing, dan bent u niet verplicht te betalen. No cure, no pay = Geen oplossing, niet betalen.

Korte lijnen met uw makelaar:

U bent in staat snel te schakelen met uw eigen makelaar. Wij vinden het belangrijk dat er direct en efficiënt gehandeld wordt. Alle betrokken partijen schakelen snel en beschikken over korte lijnen. Het is mogelijk voor u om 24/7 uw makelaar te bereiken.

Lokale specialisten:

Er staan enkele pareltjes van huizen te koop in Leiden, en wij weten precies waar! De landelijke ontwikkelingen weten we alles van, maar dit geldt ook voor de lokale ontwikkelingen. U krijgt antwoorden op vragen als:

 • Waar staan de betaalbare huizen te koop in Leiden?
 • Heb ik een parkeervergunning nodig in dit gedeelte van Leiden?
 • Wat is de huidige status van de vuilnisverwerking in deze wijk?

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen waar wij u verder mee helpen. Een aankoop huis is een traject waarbij wij u van alle antwoorden voorzien.

Up-to-date makelaars:

Wij vinden het belangrijk dat onze makelaars in staat zijn u alles te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. De huizenmarkt is nou eenmaal een markt die ontzettend dynamisch is. Mede doordat wij u van de nieuwste informatie voorzien, gaan onze makelaars regelmatig naar speciale conferenties en trainingen. Op deze manier is er tijdens het aankoop huis traject niets dat onze makelaars ontgaat.

Keurmerken en certificaten:

Een huis kopen in Leiden doet u samen met een erkende makelaar. Waar wij trots op zijn, is het feit dat we erkend zijn door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en  het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Doordat wij beschikken over deze certificaten en erkenning weet u 100% zeker dat u in goede handen bent bij uw REMAX Makelaar Leiden.

Ervaren makelaars:

U heeft te allen tijde contact met uw eigen makelaar. Van het startpunt tot en met het einde van het traject heeft u contact met een ervaren makelaar. Wij voorzien u niet van van stagiaire of uitzendkracht, maar ervaren professionals.

Alles onder één dak:

Als makelaar met jarenlange ervaring beschikken wij natuurlijk over enkele specialistische takken. Zo huisvesten wij in het grootste makelaarskantoor van Leiden alles op het gebied van aankoop, aanhuur, verkoop, verhuur, aankoopbegeleiding huis, hypotheken en taxatie. Een huis kopen in Leiden op een verantwoorde wijze? Dit doet u met REMAX Makelaar Leiden.

Altijd bereikbaar:

De aankoopbegeleiding huis die wij u bieden is begeleiding die 24/7 doorgaat. Wij vinden het belangrijk om een bepaalde mate van flexibiliteit aan te bieden. Wij hebben één doel voor ogen en dat is dat wij u helder en overzichtelijk aan uw droomhuis helpen.

Bent u benieuwd wat nog meer redenen zijn waarom wij de juiste keuze voor u zijn? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met uw REMAX Makelaar op. Het is ook mogelijk om een keer bij ons naar binnen te lopen en een vraag te stellen aan een van onze medewerkers.

Bekijk hier onze contactgegevens.

Uw huis kopen in 7 stappen

Huizen kopen is niet iets wat u elke dag doet. Het zijn dan ook enorm spannende tijden. Het is belangrijk dat u samen met uw makelaar de onderhandeling heeft uitgedacht. Wat wordt ons openingsbod? Tot welk bedrag gaan we maximaal? Kies daarom voor REMAX Makelaar Leiden. Wij onderhandelen perfect, omdat we het traject vanuit een ander perspectief bekijken. Hierdoor zijn onze onderhandelingen ook wel doelgericht te noemen.

Huizen kopen doen wij altijd via een aantal vaste stappen. Deze stappen houden het volgende in:

Vaststellen woonwensen

 • Hoeveel (slaap)kamers heeft u behoefte aan?
 • Wat is exacte reisafstand naar uw werk?
 • Heeft u een voorkeur voor een specifieke wijk?

Uw financiële mogelijkheden

 • Welke hypotheekvorm is in uw situatie geschikt?
 • Hoe zijn de rentes op het moment?
 • Heeft u op dit moment of in de toekomst nog andere financiële verplichtingen?

Start de zoektocht naar uw droomhuis

 • Leiden huizen te koop: Bekijk ons actuele aanbod.
 • Leiden huizen te koop: Plan voorzichtig een aantal een bezichtigingen, zodat u een compleet beeld van het aanbod krijgt.
 • Wij vergezelen u naar de bezichtigingen. Op deze manier kijken wij ook goed naar de bouwkundige staat en maken een prima inschatting op het uw geld waard is.

Weet u het 100% zeker? Breng een openingsbod uit.

 • Het is van belang dat u samen met uw makelaar een openingsbod goed uitdenkt. Het bieden op een huis is een moeilijk spel waarin uw emoties een belangrijke rol spelen. Overleg daarom goed met uw makelaar.
 • Wij bekijken belangrijke zaken als de overdrachtsdatum, bouwkundige staat,...

Het proces van een koopovereenkomst

 • Maakt u aanspraak op de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?
 • Is het wijs om in uw situatie te kijken naar een samenlevingscontract?
 • Maakt u aanspraak op enkele gemeentelijke subsidies?

Uw hypotheek afsluiten

 • Welke hypotheekvorm is in uw situatie het voordeligst?
 • Heeft u op dit moment al een geschikte overlijdensverzekering?
 • Hoeveel jaar bent u van plan de hypotheek vast te leggen?

De overdracht

 • Welke notaris is het voordeligst en rekent het laagst tarief?
 • Zijn er nog aspecten waar u met de notaris naar kijkt, zodat alles is bekeken en besproken.

Gefeliciteerd! Na het voltooien van de bovenstaande stappen ontvangt u de sleutel van uw nieuwe woning.
Wij zijn in staat u een zeer helder en bijzonder overzichtelijk resultaat te bieden. Heeft u behoefte om een keer met één van onze medewerkers te overleggen of hen een vraag te stellen? Wij zijn bereikbaar op 071-5162370 of makelaarsgilde@remax.nl.

De voordelige tarieven van REMAX

Bij REMAX is het gebruikelijk dat we eeen resultaatafhankelijke beloning hanteren. Bieden wij u geen passende oplossing, dan bent u ons ook niets verschuldigd. Reeds enkele jaren hanteren wij het no cure no pay principe. Dit voelt, zowel voor ons als voor u, veilig en vertrouwd. U bent vooraf op de hoogte van het tarief en komt nooit achteraf voor een onaangename verrassing te staan.

Het belangrijkste voordeel van het no cure no pay principe, is dat wij erg toegankelijk zijn. Een makelaar die torenhoge tarieven rekent terwijl u nog niets heeft ontvangen, voelt niet prettig. Wij leveren een optimale service tegen een minimaal tarief. Het gezamenlijke doel dat we hebben is ervoor zorgen dat u de woning van uw dromen krijgt.

Bent u nieuwsgierig naar welk tarief in uw situatie van kracht is? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met uw REMAX Makelaar. Wij staan u graag te woord U bereikt ons op 071-5162370

Veelgestelde vragen

Ik zag een mooi huis Te koop in jullie aanbod? Wat nu?
Het is zeer goed mogelijk dat u een mooi huis Te koop heeft gezien in ons aanbod. Laten we een keer kennis maken. Er staan verschillende huizen in Leiden te koop. Wij vertellen u precies wat in uw situatie de beste opties zijn. Neem gerust een keer contact met ons op of loop een keer bij ons naar binnen.

Wanneer kan er iemand bij mij langskomen?
U belt ons op en binnen 1 dag staan wij bij u op de stoep. Al onze makelaars zijn lokale specialisten en daardoor in staat snel bij u te zijn. Neem contact op met uw makelaar en maak op korte termijn een afspraak met uw makelaar. Op huizen bieden doet u niet zomaar, maar samen met ons.

Ik zocht op internet op de term ‘huis kopen kosten’, ‘Huis kopen prijs’ en kwam bij jullie uit? Wat zijn jullie tarieven?
Ja, dat klopt. Wij worden regelmatig gevonden op huis kopen kosten en huis kopen prijs, omdat wij diverse huizen in Leiden te koop aanbieden. Wij hanteren het no cure no pay principe. Bieden wij u geen oplossing, dan bent u ons geen bedrag verschuldigd. Kom gerust een keer langs om met een makelaar te overleggen.

Ik wil mijn woning te koop zetten, hoe doe ik dit?
De meest geschikte manier is om even contact op te nemen met ons kantoor in Leiden. Op deze manier maakt u duidelijke afspraken en vertellen wij u precies hoe ons traject is opgebouwd. Wij maken onze werkwijze, waarmee wij uw woning te koop zetten, overzichtelijk voor u.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl