Bieden op een huis: Uw Remax Makelaar is de scherpste onderhandelaar!

Bieden op een huisBieden op een huis is spannend en een proces waar veel ervaring bij komt kijken. REMAX Makelaar Leiden voorziet u van handige tips en geeft u de

begeleiding die u nodig heeft. REMAX Makelaar Leiden is lokaal gevestigd en is hierdoor te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij maken uw woondromen werkelijkheid en ondersteunen u in het proces van bieden op een huis.

Op een huis bieden is een lastig traject vanwege alle spanning, de regels en de financiën die geregeld moeten worden. Uw REMAX Makelaar Leiden ondersteunt en adviseert u op geheel persoonlijke wijze. Gezamenlijk bewandelen wij de wegen die u leiden naar de woning van uw dromen. 

Uw REMAX Makelaar Leiden is op de hoogte van alle ontwikkelingen van de huidige huizenmarkt. Wij beschikken over een ruime ervaring op de regionale markt en weten precies wat de juiste woning is voor u. Daarom zijn wij de juiste keuze voor u. Neem contact met ons op. Bel naar  071-5162370

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat doet REMAX voor u?
 • Waarom is de REMAX de juiste keuze voor u?
 • Uw droomhuis kopen in 7 stappen.
 • Wat zijn de tarieven bij REMAX?
 • Veelgestelde vragen
 • Contact

Bieden op een huis: dit doet REMAX voor u.

Op het moment dat u uw droomhuis heeft gevonden breken er spannende tijden aan. Gaan we bieden? Welk bedrag is het meest logisch om te bieden? Wat houden we als maximaal bod aan? Allemaal vraagstukken die lastig te voorspelen zijn en die vragen om vakkundige begeleiding.

Het belangrijkste waar u aan moet denken wanneer u een bod huis uitbrengt op een huis is een betrouwbare makelaar. En dat zijn wij! REMAX Makelaar Leiden zorgt ervoor dat uw belang voorop staat. Samen met u bekijken wij alle opties en kijken we goed naar de bouwkundige staat van de woning. Ook kijken we samen u naar aandachtspunten tijdens een bezichtiging. Een bedrag op huizen bieden is lastig vast te stellen, maar samen komen we er wel.

Neem contact op met uw makelaar. U bent al een stap dichterbij uw droomhuis.

Buiten het feit dat wij u ondersteunen tijdens het bieden, kijken we ook met u naar: de financiering van uw woning, bouwkundige keuringen, de meest geschikte notaris, opleverdatum, technisch bouwrapport,….

Meer weten over waarom wij de makelaar voor u zijn? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact op met REMAX Makelaarskantoor Leiden. Bekijk hier onze contactgegevens.

Waarom is REMAX de juiste makelaar voor u?

REMAX Makelaar Leiden biedt u een groot voordelen. Wij zijn in staat ons te onderscheiden op een markt waar een enorme concurrentie gaande is. Dit houdt ons scherp. Daarom bieden wij u een aantal voordelen die uniek zijn in de huidige markt. Denk hierbij aan:

Het no cure, no pay principe

Wanneer u het letterlijk neemt betekent dit ‘Geen oplossing, niet betalen’. Bij REMAX Makelaardij Leiden zit u niet vast aan maandelijkse kosten en abonnementskosten. Vooraf schetsen wij u een kostenplaatje, zodat u achteraf nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. U bent te allen tijde op de hoogte van de tarieven die wij hanteren.

Korte lijnen met uw makelaar

Wij stellen altijd uw belang voorop en gaa direct efficiënt en snel voor u aan de slag. U beschikt over een korte lijn met uw makelaar, omdat wij het belangrijk vinden dat u snel schakelt met uw makelaar en eventuele andere betrokken partijen.

Lokale specialisten:

Wij zijn op de hoogte van alle landelijke maar ook lokale ontwikkelingen. Hierdoor ontvangt u van uw REMAX Makelaar Leiden antwoorden op vragen als:

 • Hoe zit het met de vuilnisverwerking in deze wijk?
 • Hoe zit het met parkeervergunningen in dit gedeelte van de stad?
 • Als ik wil verbouwen, heb ik daar dan een bouwvergunning voor nodig?

Allemaal vragen waar de makelaars van REMAX Makelaardij antwoorden op hebben. Alles dat er gebeurd in- en rondom Leiden zijn wij van op hoogte. Al deze informatie zorgt ervoor dat wij u een passend advies bieden koopwoning.

Een wereldwijd netwerk:

Bent u op zoek naar een huurder voor een langere periode? Dan helpt ons wereldwijde netwerk. Dit is namelijk enorm handig voor expats. Wij hebben veel connecties bij diverse organisatie en zijn in staat om u snel een oplossing te bieden.

Velen promotiemiddelen:

Zoveel mogelijk mensen moeten op de hoogte zijn van ons aanbod. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan promotiemiddelen waarmee wij een groot publiek bereiken. Wij bieden u de mogelijk om gebruik te maken van flyers, folders, huis-aan-huis kranten en nieuwsbrieven.

Up-to-date makelaars:

Wij hechten er veel waarde aan dat de makelaars op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de bieden huizen markt. Hierdoor voorzien wij u van een nog scherper advies. Daarom zijn er eens in de zoveel tijd trainingen en conferenties waar de makelaars de nieuwste informatie verwerken. Uw REMAX Makelaars ontgaat helemaal niets!

Keurmerken en certificaten:

Wij zijn erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Door deze certificaten en erkenning weet u zeker dat u in goede handen bent bij uw REMAX Makelaar Leiden.

Ervaren makelaars:

U heeft altijd contact met uw eigen makelaar. Van begin tot het eind heeft u contact met uw eigen makelaar. Geen uitzendkrachten of stagiaires, maar ervaren professionals.

Alles onder één dak:

Wij zijn in staat u alle aspecten van de bieden huizen markt te laten zien. In het grootste makelaarskantoor Leiden hebben wij specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken. U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen en vragen te stellen. De deur staat altijd open voor u!

Altijd bereikbaar:

Uw makelaar staat altijd klaar voor u. Doordat wij heel lokaal te werk gaan, weet u precies wie u makelaar is en hoe u contact legt met uw makelaar. Wij hebben één doel voor ogen en zijn altijd prima te bereiken voor u. Het is ook mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. Flexibiliteit hebben wij hoog in het vaandel staan bij REMAX Makelaar Leiden.
Meer weten over waarom u de juiste keuze voor u zijn? Neem dan gerust contact op met ons REMAX Makelaarskantoor Leiden. Loop eens bij ons naar binnen. Overleggen met een van onze medewerkers is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk hier onze contactgegevens.

Uw huis kopen in 7 stappen

Het zijn spannende tijden. Het is van belang dat de onderhandeling zijn uitgedacht. Kies daarom voor REMAX Makelaar Leiden. Wij hebben net wat meer afstand tot uw droomhuis en onderhandelen hierdoor doelgericht. Is het uw geld waard? Kloppen alle afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk? Ook dit soort vraagstukken kijken we samen met u naar.

De aankoop van een huis gaat dikwijls zo in z’n werk.

Stel uw woonwensen vast

 • Hoeveel (slaap)kamers wilt u?
 • Wat is precieze afstand tot uw werk?
 • Welke wijk geniet uw voorkeur?

Kijk goed naar uw financiële mogelijkheden

 • Welke hypotheekvorm is voor u het meest geschikt?
 • Hoe staan de rentes ervoor op het moment?
 • Heeft u vandaag de dag nog andere financiële verplichtingen?

Start de zoektocht naar uw droomhuis

 • Wij bieden u het meest actuele aanbod. Bieden koopwoning doet u bij REMAX Makelaar Leiden.
 • Wij verzorgen voor u verschillende afspraken voor bezichtigingen.
 • Wij gaan met u mee naar bezichtigingen, zodat u helemaal niets ontgaat.

Breng een eerste bod koophuis uit waar u 100% achter staat.

 • Let goed op de hoogte van het bod huis kopen Het is een lastig spel waarin emoties soms de overhand krijgen. Een eerste bod koophuis moet goed worden uitgedacht.
 • Wij kijken voor u naar de overdrachtsdatum, bouwkundige staat,...
 • Wat zijn de exacte voorwaarden?

Het proces van een koopovereenkomst

 • Komt u in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?
 • Is het verstandig om in uw situatie een samenlevingscontract te overwegen?
 • Komt u in aanmerking voor gemeentelijke subsidies?

Een hypotheek afsluiten

 • Welke hypotheek is het voordeligst voor u?
 • Heeft u al eens nagedacht over overlijdensverzekering?
 • Voor hoeveel jaar wordt de hypotheek vastgelegd?

De overdracht

 • Welke notaris is de juiste keuze voor u?
 • Welke notaris rekent het laagste tarief?

Gefeliciteerd! Na deze stappen bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning.

Wij bieden u een helder en overzichtelijk traject. Heeft u vragen over dit traject? Of heeft u behoefte om een keer met één van onze medewerkers te overleggen? Wij zijn bereikbaar op 071-5162370 of makelaarsgilde@remax.nl

Wat zijn de tarieven bij REMAX?

Bij REMAX gaan wij uit van een resultaatafhankelijke beloning. Al enkele jaren hanteren wij het wij het no cure no pay principe. Dit voelt veilig en vertrouwd. Zowel voor ons als voor u. Wanneer wij u geen oplossingen bieden, bent u ons helemaal geen vergoeding verschuldigd.

Het belangrijke voordeel voor u is dat wij hierdoor erg laagdrempelig voor u zijn. Wij gaan er vanuit dat u op zoek bent naar een makelaar die enorme tarieven rekent en u verder geen optimale service verleent? Uw REMAX Makelaar Leiden is voor u de juiste makelaar die te allen tijde open kaart met u speelt. Wij zorgen voor een maximaal resultaat tegen een kleine financiële vergoeding.

Tarieven om reclame te maken zoals bijvoorbeeld speciale advertenties of flyers, hanteren wij een ontzettend laag tarief voor. U weet van tevoren wat de tarieven zijn voor de zaken die wij voor u verrichten. Wij spelen open kaart met u, zodat u nooit achter voor een verrassing komen te staan.
Bent u benieuwd naar hoe het tarief van een REMAX Makelaar Leiden is opgebouwd?

Neem dan een keer geheel gratis en vrijblijvend contact op met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder in het traject van huizen bieden.

U bereikt ons op 071 516 23 70

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor jullie diensten?
Wij hanteren het no cure, no pay principe. Wanneer wij u geen oplossing bieden, bent u ons ook niets verschuldigd. De enige kosten die u eventueel maakt, zijn de kosten voor de promotiemiddelen. Dit weet u van tevoren en u bent hiervan op de hoogte. Een bod huis kopen is ook mogelijk tegen zeer voordelige tarieven.

Wanneer kan er iemand bij mij langskomen?
U belt ons op en binnen 1 dag staan wij bij u op de stoep. Al onze makelaars zijn lokale specialisten en daardoor in staat snel bij u te zijn. Neem contact op met uw makelaar en maak op korte termijn een afspraak met uw makelaar. Op huizen bieden doet u niet onvoorbereid, maar samen met ons.

Ik zocht op internet op de term ‘bieden huis kopen’ en kwam bij jullie uit? Klopt dat?
Ja, dat klopt. Wij worden regelmatig gevonden op bieden huis kopen, omdat wij prima aankoopmakelaars in dienst hebben. Neem een keer vrijblijvend contact met ons op. Een REMAX Leiden Makelaar helpt u graag verder op weg richting uw droomhuis. Op een huis bieden doet u samen met uw REMAX Makelaar Leiden.

Contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde
Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T. 071-5162370
E. makelaarsgilde@remax.nl